Bayern Münih'ten ayrılan Javi Martinez'den Katar SC'ye sürpriz imza

Bayern Münih'le sözleşme uzatmayan ve boşa çıkan 32 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu Javi Martinez'in yeni durağı Katar oldu. Katar SC ile sözleşme imzalayan yıldız isim, 9 sezonluk Bayern kariyerinin ardından Katar Yıldızlar Ligi'nde top koşturacak.

Bayern Münih'in İspanyol orta saha oyuncusu Javi Martinez, Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Katar SC'ye transfer oldu. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, 9 sezondur Alman devinde forma giyiyordu.

Katar SC Kulübü, Javi Martinez'in transferini sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile duyurdu. İspanyol yıldız, "Yakında görüşürüz." notuyla paylaşılan videoda, "Tüm Katar SC taraftarlarına merhaba. Sizinle çok yakında görüşeceğimi haber vermekten mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandı.

2012 yazında Athletic Bilbao'dan 40 milyon euro bonservisle transfer edilen ve bir dönem dünyanın en iyi defansif orta saha oyuncuları arasında gösterilen Javi Martinez, Bavyera ekibinde 268 maça çıktı. Geçen sezon Bundesliga'a 18, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 8 maça çıkan Martinez'in yıllık ücretinin 10 milyon euro olduğu iddia ediliyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde elenen ancak Bundesliga'da şampiyon olan Bayern Münih, yaz transfer döneminde Leipzig'in Fransız stoperi Dayot Upamecano'yu kadrosuna katmıştı. Alman devi, 22 yaşındaki futbolcu için 42.5 milyon euro bonservis ödedi.

Hans Flicke'nin takımında bedelsiz ayrılan tek isim Javi Martinez değil... Bayern, Avusturyalı yıldız savunma oyuncusunu Real Madrid'e kaptırdı. Alman Milli stoper Gerome Boateng ise boşa çıkan bir diğer isim...

Bayern Münih'ten ayrılan Javi Martinez'den Katar SC'ye sürpriz imza ile ilgili etiketler Bayern Münih Bundesliga Katar SC Javi Martinez
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.