Dünyanın en büyüğü Bayern Münih

2020 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda zafer Bayern Münih'in oldu. Alman devi, UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun ardından, "Dünyanın en büyüğü"nü belirleyecek dörtlü turnuvadan da galip ayrıldı. Katar'da Tigres'i yıkan golü Fransız savunmacı Pavard attı.

17. FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda zafer Bayern Münih'in oldu. Alman devi, Meksika ekibi Tigres'i 1-0 mağlup ederek tarihinde 2. kez FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nı müzesine götürdü. Bayern'e galibiyeti getiren golü 59'da Benjamin Pavard attı.

Yarı finalde, UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Alman devi Bayern Münih ile Afrika Futbol Konfederasyonu (CAF) Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Mısır ekibi Al-Ahly kozlarını paylaştı.

Katar'ın başkenti Doha'daki Ahmed bin Ali Stadyumu'nda oynanan maçta Bayern Münih, Al-Ahly'i 2-0 mağlup ederek finalde Meksika ekibi Tigres'in rakibi oldu. Alman devine galibiyeti getiren golleri 17 ve 85. dakikalarda, Robert Lewandowski'nin attı. Tigres, Brezilya'nın Palmeiras takımını 1-0 yenerek finale kalmıştı. 

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmesinin ardından bu yıl düzenlenen 2020 FIFA Kulüpler Dünya Kupası final maçı, Katar'ın Al Rayyan şehrinde bulunan ve Katar'da yapılacak olan 2022 FIFA Dünya Kupası için inşa edilen Education City Stadium'da oynandı.

Dünyanın en büyüğü Bayern Münih ile ilgili etiketler Bayern Münih Tigres Benjamin Pavard
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.