PSG'den Bayern Münih'e deplasmanda 3 gol!

Uzun süredir Devler Ligi'nde yenilgi yüzü görmeyen Bayern Münih, çeyrek final ilk maçında Paris Saint-Germain'e evinde 2-3 mağlup oldu. Geçen sezon finalde kaybettiği rakibini elemek isteyen Fransız devi, evine büyük bir avantajla dönüyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı devam ediyor. Son şampiyon Bayern Münih, "erken final" benzetmeleri yapılan Paris Saint-Germain'le ilk maçta Allianz Arena'da kozlarını paylaştı. Fransız devi, Robert Lewandowski'den yoksun rakibini 2-3 mağlup ederek avantajı kaptı.

Henüz 3'te Kylian Mbappe'yle öne geçen PSG, 23'te Marquinhos'la farkı 2'ye çıkardı. 2 golün asistini de Neymar yaptı. 37'de Moting, 60'ta Thomas Müller'le 2-2'yi yakalayan Alman devi, Mbappe'yi durduramadı ve 68'de kalesinde bir gol daha gördü. Bu kez asisti yapan isim Angel Di Maria oldu.

Son 16 turunda Lazio'yu 6 golle eleyen Bayern, Bundesliga'da da şampiyonluk mücadelesi verdiği RB Leipzig'i yenerek liderliği ele geçirmişti. Dev maça oldukça formda gelen Hans-Dieter Flick'in öğrencileri, işi ilk maçta bitirmek istiyordu ancak karlı havada oynanan maçta ummadığı bir yenilgi aldı.

Polonya Milli Takımı'nda sakatlanan ve en az 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Robert Lewandowski iki maçta da forma giyemeyecek. Bu sezon Bundesliga'da 25 maçta 35 gol-6 asist, Devler Ligi'nde de 6 maçta 5 golle oynayan 32 yaşındaki santrforun yanı sıra Tolisso, Gnabry ve Douglas Costa da eksikler arasındaydı.

PSG'den Bayern Münih'e deplasmanda 3 gol! ile ilgili etiketler Bayern Münih Paris Saint-Germain Kylian Mbappe Neymar UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.