Bayern Münih milli stoper Antoino Rüdiger için gözünü kararttı... Chelsea ne veriyorsa iki katını verecek!

Alman basını, Bundesliga devinin Rüdiger transferinde ısrarını yazdı... Bayern Münih'in Antonio Rudiger'in Chelsea'de kazandığı maaşı ikiye katlayıp sezon sonunda 28 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istediği belirtilen haberde, Alman milli futbolcunun ise Chelsea'de kalmak istediği vurgulandı.

Bayern Münih'in Antonio Rüdiger ısrarı sürüyor... Bild'de yer alan habere göre Alman devi, Chelsea'den yılda 5 milyon pound kazanan 28 yaşındaki stoper maaşının iki katını verecek. Buna karşın Rüdiger'in UEFA Şampiyonlar Ligi kazandığı Premier League ekibinde kalmak istediği iddia edildi.

Almanya Milli Takımı'nda da forma giyen başarılı futbolcu, Londra ekibindeki sözleşmesinin son yılına girdi. Bundesliga şampiyonu, Rüdiger'in yeni sözleşme imzalamasına engel olmak istiyor.

Chelsea'ye 2017 yazında AS Roma'dan 35 milyon euro bonservisle transfer olan stoperin haftalık kazancı 100 bin pound civarında.. Chelsea savunmasında sağ bek Cesar Azpilicueta 150 bin, yeni sol bek Ben Chilwell ise 190 bin pound haftalığa sahip.

Rüdiger eğer Almanya'ya geri dönerse Bayern Münih'in Fransız sol beki Lucas Hernandez'den sonra en pahalı ikinci savunma oyuncusu olacak.

Chelsea'nin Alman teknik direktörü Thomas Tuchel göreve geldikten sonra performansında müthiş bir artış yaşanan Antonio Rüdiger ile Chelsea yönetimi arasında da yeni sözleşme görüşmeleri devam ediyor. 

Bayern Münih milli stoper Antoino Rüdiger için gözünü kararttı... Chelsea ne veriyorsa iki katını verecek!

NAGELSMANN'IN RÜYASI

Stuttgart altyapısından yetişen ve Bundesliga'dan 2015'te Roma'ya transfer olarak ayrılan Rüdiger, Bundesliga'ya olası dönüşü sorulduğunda "Şu anda sadece Chelsea'ye odaklandım. Ne olacağını göreceğiz" cevabını vermişti.

Bayern Münih Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Eylül ayında Rüdiger için "belirleyici bir oyuncu" diyerek övgüler yağdırmış ve sözleşmesinin sona ermesine izin verilirse "cüzdanımda hala para olup olmadığına bakacağını" söyleyerek espri yapmıştı 

Nagelsmann, "İnanılmaz derecede iyi bir saldırganlığı var ve çok iyi bir savunmacı" diye tanımladığı tecrübeli stoper için kulübün sportif direktörü Hasan Salihamidzic ile bu konuda görüştüğünü açıklamıştı.

Rudiger ise bir basın toplantısında, "Elbette [Bayern'in ilgisi] beni onurlandırdı ve bu, işleri doğru yaptığımı kanıtlıyor" demişti. 

Bayern Münih milli stoper Antoino Rüdiger için gözünü kararttı... Chelsea ne veriyorsa iki katını verecek! ile ilgili etiketler Chelsea Bayern Münih Bundesliga Antonio Rüdiger julian nagelsmann
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.