Bayern Münih - Lazio maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Bayern Münih ile Lazio, Allianz Arena'da karşı karşıya... İlk maçı Roma Olimpiyat Stadı'nda 4-1 kazanan Alman devi, sürprize izin vermeye pek niyetli değil...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Bayern Münih, bu sezon da kupaya uzanıp 2'de 2 yapmak istiyor. Alman devi, son 16 turu ilk maçında 4-1 mağlup ettiği Lazio'yla rövanşı Allianz Arena'da oynuyor. 

Roma'da oynanan ilk maçta Lewandowski'yle perdeyi açan Bayern, Musiala ve Sane'yle 3-0 yapmış, Acerbi'nin kendi kalesine attığı golle skor 4-0'a gelmişti. Serie A ekibinin tek golü 49'da Joachin Correa'dan gelmişti.

İşi ilk maçta bitiren Hans Flick'in takımı rövanşı da kazanıp Devler Ligi'nde hanesine bir galibiyet daha yazdırmanın peşinde...

BAYERN MÜNİH - LAZİO MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Macar hakem Istvan Kovacs'ın düdük çalacağı maç 23.00'da başlayacak ve beIN Sports HD 2'den naklen yayınlanacak.

Bayern Münih - Lazio maçı hangi kanalda? Saat kaçta? ile ilgili etiketler Bayern Münih Lazio UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.