Bayburtlu gence hakaret eden kadın İYİ Parti'li çıktı!

Hem okuyan hem de gönüllü olarak AK Parti için seçim çalışmalarına katılan Bayburtlu Yusuf'u aşağılayan ve kendisi için "Türk milliyetçisiyim" diyen kadının İYİ Parti'li Mine Koraş olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşımı büyük tepki çeken Koraş'ın genç için "Bu çocuk uyuşturucu bağımlısı olsa, bu zihniyetin eline düşmesinden çok daha iyi" dediği de görüldü.

Sosyal medyada kendisini Türk milliyetçisi olarak tanıtan bir kadının AK Parti broşürleri dağıtan gence 'Andımız'ı okutma çabasına girip sorguya çektiği görüntüler hızla yayılmıştı. 

Pendik'te öğrenci olduğu öğrenilen ve gönüllü olarak AK Parti için broşür dağıttığı ortaya çıkan genci üstenci bir ifade ile sorgulayan kadının ilk olarak CHP'li olduğu iddia edilmişti.

Bayburtlu gence hakaret eden kadın İYİ Parti'li çıktı!

Videodaki kadın, kendisine broşür veren genci "Sen andımızı biliyor musun? Oku bakayım andımızı. Seni sorguya çekiyorum" sözleriyle taciz etti. İYi Parti'li Meral Koraş olduğu belirlenen kadın sözlerini "Bitti mi çaylarınız, makarnalarınız" gibi kışkırtıcı sorularla sürdürdü. Bunları büyük bir olgunlukla karşılayan gencin Koraş'ın sorularını saygısını bozmadan yanıtladığı görüldü. Provokasyona gelmeyen genç o anları kaydeden Koraş’ın amacını da tersine çevirdi.

Bayburtlu gence hakaret eden kadın İYİ Parti'li çıktı! - Resim : 2

Meral Akşener'le fotoğraf da çektirdiği profilindeki resimlerden görülen kadının Bayburtlu Yusuf için Facebook hesabından da "Bu çocuk uyuşturucu bağımlısı olsa, bu zihniyetin eline düşmesinden çok daha iyi" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. 

Bayburtlu gence hakaret eden kadın İYİ Parti'li çıktı! - Resim : 3

SuperHaber'den bir hatırlatma. Mine Koraş'ın Bayburtlu Yusuf'a zorla okutmaya çalıştığı andımız "Yasam, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak" diye başlıyor. Ancak videoda üstüne basa basa "Türk Milliyetçisiyim" diyen kadının lafta milliyetçi olduğu ve genç ona saygısızlık göstermezken onun savunduğu Andına uymadığı görülüyor...

işte Koraş'ın okutmak istediği ancak önce kendisinin uymadığı Andın 1933'teki sözleri...

Türküm, doğruyum, çalışkanım.
Yasam, küçükleri korumak, büyüklerimi saymak,
yurdumu, budunumu özümden çok sevmektir.
Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir.
Varlığın Türk varlığına armağan olsun

Bayburtlu gence hakaret eden kadın İYİ Parti'li çıktı! ile ilgili etiketler AK Parti İYİ Parti Pendik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.