Bay Yanlış final mi yaptı? Bitti mi? Bay Yanlış neden yayınlanmadı?

Bay Yanlış final mi yaptı? Bitti mi? Bay Yanlış neden yayınlanmadı? FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Bay Yanlış’ın 9 Ekim Cuma akşamında yayınlanmaması final iddialarını güçlendirdi.

Bay Yanlış final mi yaptı? Bitti mi? Bay Yanlış neden yayınlanmadı? FOX TV ekranlarının fenomen dizilerinden Bay Yanlış 14. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. 9 Ekim Cuma akşamında Çocukluk dizisinin FOX TV ekranlarında yayınlanması Bay Yanlış dizisinin final yapacağı iddialarını bir kez daha gündeme getirdi.

BAY YANLIŞ FİNAL Mİ YAPTI?

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Bay Yanlış’ın 14. bölümü 9 Ekim Cuma akşamında yayınlanmadı. Bay Yanlış’ın yerine FOX TV ekranlarında ilk bölümü ile Çocukluk dizisi izleyenlerle buluştu. Ancak Bay Yanlış dizisinin final yapıp yapmadığı konusunda net bir bilgi verilmedi.

Bay Yanlış final mi yaptı? Bitti mi? Bay Yanlış neden yayınlanmadı?

Gelecek hafta içerisinde Bay Yanlış 14. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda FOX TV kanalından bir açıklama yapılması bekleniyor.

Yaşadıklarından dolayı Özgür iyice bunalmıştır ve kafasını boşaltmak için soluğu ormanda alır. Ama oradaki yalnızlığı çok uzun sürmez Ezgi, Ozan ve Deniz yanına gelir. Hep birlikte eğlenceli bir gün geçirirler. Özgür yaşadığı her olumsuzlukta gücünü Ezgi’den almaktadır. Onunla paylaştığı her anda onsuz olamayacağını daha da iyi anlar ve Ezgi’ye evlenme teklifi eder. Ezgi nihayet hayalini yaşamaktadır, gerçek aşkı bulmuştur. Özgür’le sonsuza kadar mutlu olmak için teklifine evet der.

Bay Yanlış final mi yaptı? Bitti mi? Bay Yanlış neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler Bay Yanlış Bay Yanlış final bay yanlış neden yok Bay Yanlış 14. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.