'Bay Yanlış' dizisinin öpüşme sahnelerine koronavirüs engel olamadı! İşte ilk fragman...

Başrollerinde ünlü oyuncu Can Yaman ve Özge Gürel'in olduğu yeni romantik komedi dizisi 'Bay Yanlış'ın 1. bölüm fragmanı yayınladı. Fragmanın ardından en çok konuşulan şey ise dizideki öpüşme sahneleri oldu.

Yapımını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin’in üstlendiği yaz dizisi Bay Yanlış'ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Bay Yanlış 26 Haziran Cuma akşamı Fox TV'de ekran yolculuğuna başlayacak.

CAN YAMAN VE ÖZGE GÜREL BAŞROLDE

Bay Yanlış' dizisinde Can Yaman Özgür zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran- bar sahibi Özgür'ü canlandıracak. Özge Gürel ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlı Ezgi karakterine hayat verecek.

'Bay Yanlış' dizisinin öpüşme sahnelerine koronavirüs engel olamadı! İşte ilk fragman...

BAY YANLIŞ KONUSU NEDİR?

Bay Yanlış dizisinde Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır.

BAY YANLIŞ OYUNCULARI KİMLER?

Romantik komedi türündeki dizide Can Yaman ve Özge Gürel ile birlikte Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi oyuncular da rol alıyor.

'Bay Yanlış' dizisinin öpüşme sahnelerine koronavirüs engel olamadı! İşte ilk fragman... - Resim : 2

Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?

 

'Bay Yanlış' dizisinin öpüşme sahnelerine koronavirüs engel olamadı! İşte ilk fragman... ile ilgili etiketler Can Yaman dizi Özge Gürel Bay Yanlış öpüşme sahneleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.