Bay Yanlış dizisinde inanılmaz sahne! Görür görmez...

Fox TV ekranlarının en iddialı yaz dizisi Bay Yaanlış'ın son bölümünde seyiriciyi isyan ettiren bir sahneye yer verildi.

FOX'un yeni yazlık dizisi Bay Yanlış geçtiğimiz cuma günü 3. son bölümü ile ekrana geldi. Olayların adamı Can Yaman ile güzel oyuncu Özge Gürel'in başrolleri paylaştığı dizideki bir sahne ise izleyicileri rahatsız etti.

Koronavirüs nedeniyle sekteye uğrayan dizilerden oluşan boşluğu dolduran yazlık dizi Bay Yanlış, FOX ekranlarında başladı. Daha ilk bölümden büyük beğeni toplayan dizi, reyting listelerinde de kanalın yüzünü güldürmeyi başardı. Son zamanlardaki açıklamaları ile gündemden düşmeyen Can Yaman ve güzel oyuncu Özge Gürel'in başrolde olduğu dizi sosyal medyanında konusu oldu.

Bay Yanlış dizisindeki o sahne için Can Yaman tepki aldı ...

Dizideki yolculuk sahnesi ise birçok seyirciyi rahatsız etti, izleyenler yuh çekti. Peki izleyicinin tepkisine neden olan sahnede neler yaşandı özetleyelim...

Fox TV Bay Yanlış dizisinde tepki toplayan sahne! Görür görmez ...

Kız kardeşinin düğününde sevgilisi rolünü oynaması için Ezgi ile pazarlık yapan Özgür herkesten gizli yola çıkıyor. Yol boyunca önüne bakmak yerine yanındaki Ezgi ile uğraşan Özgür'ün aracın pedalında olması gereken sol bacağının koltuğun üstüne olması izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Yol boyunca dikkatsiz bir şekilde araç kullanan ve önüne bakmayan Özgür'e tepkiler gecikmedi.

Bay Yanlış dizisindeki o sahne için Can Yaman tepki aldı ...

Özellikle gençlerin idol olarak gördüğü ve örnek aldığı Can Yaman'ın böyle bir sahneyi oynarken bu kadar dikkatsiz davranması sosyal medyada da konuşuldu. İkilini uyumunu ve performansını çok seven ve yakıştıran seyirci keşke böyle önemli bir sahneyi daha özenli oynasaydı yorumunu yaptı.

 

Bay Yanlış dizisinde inanılmaz sahne! Görür görmez... ile ilgili etiketler Fox TV Can Yaman Bay Yanlış sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.