Bay Yanlış dizisi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Can Yaman'ın oynadığı FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Bay Yanlış 15. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Peki, Bay Yanlış dizisi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Detaylar haberimizde...

FOX ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Bay Yanlış’ta heyecan 15. bölüm ile devam ediyor. Başrollerinde Özge Gürel ile Can Yaman’ın rol aldığı Bay Yanlış dizisinin yeni bölümünde Ezgi ile Özgür sonunda birbirlerine sıkı sıkıya bağlanırken Özgür’ün kuzeninin ortaya çıkması bir anda her şeyin alt üst olmasına neden oluyor.

Özgür’ün kendisine yapmış olduğu sürprizden oldukça etkilenen Ezgi, ona olan bütün kırgınlığından kurtulmuştur. Bu zaman dilimi içerisinde de birbirlerine ne kadar değer verdiklerinin farkına varmaya başlamışlar ve ilişkilerinde yeni bir sayfa açmaya niyetlenmişlerdir.

BAY YANLIŞ DİZİSİ YENİ BÖLÜM HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Özge Gürel ile Can Yaman’ın oynadığı FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Bay Yanlış, her hafta Cuma günleri yayınlanıyor. Bay Yanlış dizisinin 15. yeni bölümünün 16 Ekim Cuma akşamında yayınlanmayacağı belirtildi. Bay Yanlış dizisinin yerine Çocukluk dizisinin 2. bölümü FOX TV ekranlarında olacak.

Bay Yanlış dizisi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Bay Yanlış Bay Yanlış hangi günler Bay Yanlış saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.