Bay Yanlış 7. bölüm izle full tek parça FOX TV

Bay Yanlış 7. bölüm izle ile FOX TV ekranlarında. Bay Yanlış 7. son bölüm full hd tek parça izle linki FOX Play'de. Bay Yanlış 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden Bay Yanlış 7. bölüm ile 14 Ağustos Cuma akşamında saat 20.00’da yayınlandı. Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in yer aldığı popüler dizilerden Bay Yanlış 7. bölümünde yine aşkın doruklarına çıkılacak.

Bir Latin gecesi tertip ederek buna ön ayak olmak isteyen Ezgi için La Gabbia güzel bir seçenek olacaktır ancak unuttuğu bir şey vardır. Tango bilmemektedir. Serdar’ın da burada olacağının haberini alan Ezgi hemen tango öğrenmeye başlar ve bunda da imdadına Özgür yetişir.

Bay Yanlış 7. bölüm full izle

İkisi birlikte güzel bir tango pratiğine başlarlar. Ezgi ile Özgür artık birbirlerine iyice yakınlaşmışlardır. Ancak bu durum Yasemin ile Serdar’ın pek hoşuna gitmez ve bu mutlu anı bozmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya karar verirler. Tam da bu esnada Soner bir anda ortay çıkar ve geceyi mahveder. Özgür ile Ezgi aşkında yol bir adım daha atılmıştır.

BAY YANLIŞ 7. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bay Yanlış 7. bölüm izle full tek parça FOX TV ile ilgili etiketler Bay Yanlış Bay Yanlış 7. bölüm Bay Yanlış son bölüm Bay Yanlış 14 Ağustos

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.