Bay Yanlış 7. bölüm izle tek parça FOX TV! Bay Yanlış 8. bölüm fragmanı

Bay Yanlış 7. bölüm izle FOX TV'de. Bay Yanlış 7. bölümünü tek parça izlemek için detaylara haberimizden ulaşabileceksiniz. Bay Yanlış 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Bay Yanlış 7. bölüm izle seçeneği 14 Ağustos yayın akışında yer alıyor. Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in oynadığı yaz dizilerinden biri olan Bay Yanlış 7. bölüm ile 14 Ağustos akşamında FOX TV ekranlarına çıkıyor.

BAY YANLIŞ 7. BÖLÜM ÖZETİ

La Gabbia’da bir Latin gecesi için ön ayak olan Ezgi, buraya Serdar’ın da katılacağını öğrenir. Tek amacı Ezgi ile tango yapmaktır. Fakat Ezgi tango bilmediğinden Serdar’a yalan söylediğinden dolayı kısa sürede tango yapmayı öğrenmek için kursa gider. Tango konusunda oldukça başarı gösteren Özgür’de Ezgi’ye destek çıkar.

Bay Yanlış 7. bölüm FOX TV canlı yayın izle

Birlikte pratik yapmaya başlarlar. Ezgi ile Özgür birbirlerinden etkilense de Yeşim ile Serdar’ın varlıkları onları zor durumda bırakmaya yeter. Bu esnada Soner de ortaya çıkar ve her şeyin karışmasına neden olur. Özgür ile Ezgi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

BAY YANLIŞ 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bay Yanlış 7. bölüm izle tek parça FOX TV! Bay Yanlış 8. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Bay Yanlış Bay Yanlış 7. bölüm Bay Yanlış FOX TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.