Bay Yanlış 6. bölüm full izle tek parça FOX TV

Bay Yanlış 6. bölüm full izle! Bay Yanlış 6. bölümü tek parça izle halinde FOX TV'de.

Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in oynadığı Bay Yanlış dizisinin 6. bölümü 7 Ağustos 2020 Cuma akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Bay Yanlış 6. bölümünün tamamı full hd tek parça halinde haberimizde…

BAY YANLIŞ 6. BÖLÜM ÖZETİ

Özgür ile Ezgi sonunda Göcek’ten dönmüşlerdir ve bununla beraber aralarındaki sevgili oyunu da sona ermiştir. Hayatlarına kaldığı yerden devam edeceklerini sanan ikiliyi oldukça zor günler beklemektedir. Ezgi, Serdar’dan yemek için söz alır ama kafası oldukça karışıktır. Artık eskisine nazaran bazı şeylerin daha da değiştiğine kanaat getirir.

Bunun üzerine yemeği de bahane ederek bir şekilde onu ertelemeye çalışır. Özgür de tıpkı onun gibi Serdar konusunda aceleci değildir ve sakin kalmaya çalışır. Onun varlığı kendisini de rahatsız etmeye başlamıştır. Ezgi de sonunda Özgür’de yaşanan değişimlerin farkına varır. Sonunda dayanamayarak kendisine aşık olup olmadığını sorar.

BAY YANLIŞ DİZİSİ KONUSU

Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?

BAY YANLIŞ 6. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bay Yanlış 6. bölüm full izle tek parça FOX TV ile ilgili etiketler Bay Yanlış Bay Yanlış 6. bölüm Bay Yanlış son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.