Bay Yanlış 23 Ekim bugün var mı? Neden yok? 15. yeni bölüm ne zaman?

Bay Yanlış 23 Ekim bugün var mı, neden yok? FOX TV ekranlarında Cuma günlerinin sevilen dizisi Bay Yanlış'ın 16 Ekim akşamında yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki, Bay Yanlış neden final oldu? Bay Yanlış 15. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Bay Yanlış 23 Ekim bugün var mı, neden yok? FOX TV ekranlarında yaza damga vuran dizilerden biri olan Bay Yanlış'ın Cuma günleri yayınlanmaması kafaların karışmasına neden oldu. Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel'in oynadığı Bay Yanlış dizisinin 16 Ekim Cuma akşamında FOX TV'de yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki, Bay Yanlış 15. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

BAY YANLIŞ 23 EKİM YAYINLANACAK MI?

Bay Yanlış dizisinin 23 Ekim Cuma akşamında yayınlanmayacağı, yeni sezon dizilerinden Çocukluk'un saat 20.00'dan itibaren FOX TV ekranlarında olacağı belirtildi. Bay Yanlış dizisinin neden final yaptığı konusunda henüz yapımcı firmadan bir açıklama gelmedi.

BAY YANLIŞ 14. BÖLÜM ÖZETİ

Yaşadıklarından dolayı Özgür iyice bunalmıştır ve kafasını boşaltmak için soluğu ormanda alır. Ama oradaki yalnızlığı çok uzun sürmez Ezgi, Ozan ve Deniz yanına gelir. Hep birlikte eğlenceli bir gün geçirirler. Özgür yaşadığı her olumsuzlukta gücünü Ezgi’den almaktadır. Onunla paylaştığı her anda onsuz olamayacağını daha da iyi anlar ve Ezgi’ye evlenme teklifi eder. Ezgi nihayet hayalini yaşamaktadır, gerçek aşkı bulmuştur. Özgür’le sonsuza kadar mutlu olmak için teklifine evet der.

Bay Yanlış 23 Ekim bugün var mı? Neden yok? 15. yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Bay Yanlış Bay Yanlış final Bay Yanlış 15. bölüm Bay Yanlış 16 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

Yunan şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacıyı protesto etti! Mimikleriyle işte böyle tiye aldı...

Eurovision basın toplantısında Yunanistan'ı temsil eden şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ı mimikleriyle protesto etti.