Bay Yanlış 2. bölüm izle

Bay Yanlış 2. bölüm izle. Bay Yanlış dizisi 2. son bölüm ile full tek parça halinde 3 Temmuz 2020 tarihinde FOX TV kanalından izleyebilirsiniz.

Bay Yanlış 2. bölüm izle tek parça halinde 3 Temmuz 2020 Cuma akşamında FOX TV’de. Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in oynadığı Bay Yanlış dizisinin 2. Son bölümü 3 Temmuz’da saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

BAY YANLIŞ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Ezgi sonunda yaptığı hatanın farkına vararak bunu telafi etmek adına Serdar ile yeniden bir araya gelmek istemektedir. Bunun için de Cansu’dan bir buluşma ayarlamasını ister. Bu sefer ise tek amacı doğru bir şekilde konuşarak Serdar’ı etkilemektir. Bunun adına da Özgür’e oldukça ihtiyaç vardır. Özgür’de bu teklifi kabul eder. Sonrasında kendi aralarında bir anlaşma yaparlar. Bir günlüğüne Ezgi, Özgür’ün sevgilisi gibi davranarak karşılığında da Serdar’ı etkilemek amacını güder. Ancak bu anlaşmanın sonrasında farklı gelişmelerin olacağı da gözlerden kaçmaz.

Bay Yanlış 2. bölüm izle

BAY YANLIŞ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ezgi, doğum günü partisinde kendisinin aldatıldığını öğrenir. Ezgi için artık oldukça zor günler başlamıştır. Ezgi aldığı son bir karar doğrultusunda Soner ile birlikte yaşadığı evden ayrılır. Bunun sonrasında da yeni kararlar alınmıştır. Ezgi aldığı karar doğrultusunda artık yanlış erkeklerden uzak durmaya çalışanacaktır.

BAY YANLIŞ 2. BÖLÜM İZLE

Bay Yanlış 2. bölüm izle ile ilgili etiketler Bay Yanlış
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.