Bay Yanlış 14. bölüm final full izle!

Bay Yanlış 14. Bölüm final full izle! Bay Yanlış 14. Bölüm final izle bağlantısı full tek parça halinde FOX TV’de. Peki, Bay Yanlış son bölümünde neler yaşandı? İşte, Bay Yanlış dizisi ile ilgili detaylar…

Bay Yanlış 14. Bölüm Full izle! Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in oynadığı Bay Yanlış dizisi 14. Bölüm ile 2 Ekim Cuma akşamında FOX TV ekranlarında olacak. Dizi bitiminde Bay Yanlış 14. Bölümü ile FOX Play platformunda yayında olacak.

Bay Yanlış son bölümünde; Yaşadıklarından bunalan Özgür bir kez daha Ezgi olmadan yapamayacağını anlar ve O’na evlenme teklifinde bulunur.

Bay Yanlış 14. bölüm final full izle!

Özgür yaşadıkları sonrasında iyice bunalıma girerek kafasını daha da boşaltmak adına ormana nefes almaya gider. Ancak orada yalnız kalma hayali pek de uzun sürmez. Yanına Ezgi, Ozan ve Deniz de gelir. Hep beraber oldukça eğlenceli bir gün geçirirler.

Özgür yaşadığı her zor anda yanında Ezgi’nin varlığını hissetmekten dolayı oldukça mutludur. Onunla beraber olduğu her anda onsuz yapamayacağını bir kez daha anlar. Ve sonunda Ezgi’ye evlenme teklifinde bulunur. Ezgi artık hayallerde yaşamadığının farkındadır. Gerçek aşkı bulduğunu anlayan Ezgi de Özgür’ün evlenme teklifini kabul eder.

BAY YANLIŞ 14. BÖLÜM FİNAL İZLEME İÇİN TIKLAYINIZ

Bay Yanlış 14. bölüm final full izle! ile ilgili etiketler Bay Yanlış Bay Yanlış final Bay Yanlış 14. bölüm Bay Yanlış son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.