Bay Yanlış 12. yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı?

Bay Yanlış dizisinde koronavirüs şoku yaşanıyor. Pandemi süreci zarfında gerekli olan tüm tedbirleri alan ve çekimleri öyle gerçekleştirilen Bay Yanlış dizisinin 12. yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Bay Yanlış dizisi 12. yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? Detaylar burada..

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan ve Cuma günleri yayınlanan Bay Yanlış dizisinde koronavirüs şoku yaşanıyor. Yapımcıdan gelen son dakika açıklamasına göre pandemi sürecinde gereken tüm önlemlerin alındığı ve çekimlerin o yönde gerçekleştirildiği belirtildi.

Bay Yanlış dizisinde koronavirüse yakalanan kişinin bir kostüm asistanı olduğu ifade edildi. Bay Yanlış dizi setinde yaşanan bu hadise sonrasında hiç vakit kaybedilmeden gereken tüm önlemlerin alındığı ve bütün ekibe yapılan koronavirüs testinin negatif çıktığı dile getirildi.

Gold Film tarafından yapılan açıklamada, “Bay Yanlış setinde kostüm asistanı olarak görev yapmakta olan çalışma arkadaşımızın ağabeyinin Kovid-19 testi pozitif çıkması dolayısıyla kendisi karantinaya alınmıştır.Bu dönemde setimizde alınan tüm önlemlere titizlikle devam edilmiş ve tüm oyuncularımızın, set ekibimizin Kovid-19 testleri yenilenmiştir. Karantinada olan arkadaşımızın testinin de negatif olarak sonuçlandığını öğrenmiş bulunmaktayız. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri yer aldı.

BAY YANLIŞ 12. YENİ BÖLÜM BU HAFTA YAYINLANACAK MI?

Bay Yanlış dizisinin bu haftaki 12. yeni bölümü 25 Eylül 2020 Cuma günü FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

 

Bay Yanlış 12. yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? ile ilgili etiketler Bay Yanlış
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.