Bay Yanlış 11. bölüm full izle

Bay Yanlış 11. Bölüm full izle! Bay Yanlış 11. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde FOX’da. Peki, Bay Yanlış 11. Bölümde neler yaşandı. İşte detaylar…

Bay Yanlış 11. Bölüm izle! Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in oynadığı Bay Yanlış dizisi 11 Eylül 2020 Cuma akşamında full hd tek parça halinde FOX ekranlarından izlenebilecek. Peki, Bay Yanlış 11. Bölümünde neler yaşanacak?

BAY YANLIŞ 11. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Özgür sonunda Ezgi’ye muhteşem bir sürpriz hazırlamış ve onun gönlünü almayı başarmıştır. Özgür’e olan kırgınlıklarını tamamen unutan Ezgi artık oldukça mutludur. Bu zaman zarfı içerisinde birbirlerine olan değeri daha net bir şekilde görürler. Ve sonunda bu kararı ailelerine de açmaya karar verirler.

Bay Yanlış 11. bölüm full izle

Sevim ise bu ilişkiye oldukça karşıdır. Ezgi işe girdiği organizasyon firmasında ilk etkinliğini gerçekleştirirken bir sürprizle karşılaşacaktır. Bu esnada da Serdar da Ezgi’yi elde etmek adına harekete geçerek yeni planlarını devreye sokmaya çalışırken Özgür ile Ezgi arasındaki ilişkiye şahit olacaktır.

BAY YANLIŞ 11. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bay Yanlış 11. bölüm full izle ile ilgili etiketler Bay Yanlış Bay Yanlış 11. bölüm Bay Yanlış son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.