Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal, Yalova'daki rüşvet çiftliğinden bahsetmiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'in Kınık ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan konuşmasında, CHP'li Yalova Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasına değinerek, ''Bay Kemal, grup toplantısında saman dahil her konudan bahsediyor fakat yoldaşlarının Yalova Belediyesinde kurduğu rüşvet çiftliğinden tek kelime dahi bahsetmiyor.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Cumhur İttifakı, Millet İttifakı adı altında terör örgütleriyle el ele olanlara karşı duranların ittifakıdır.

Kınık'a hizmet seferberliğinde Sadık kardeşimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Az önce muhteşem bir yolun açılışını yaptık. Bakın bölünmüş yol değil, otoyol açtık. Yol medeniyet demektir.

İzmir ile Çandarlı arasındaki süreyi 40 dakikaya indirdik. Zamanla yarışıyoruz. Ne demiş büyüklerimiz "Vakit, nakit demektir". Şu İzmir'de Binali kardeşimin Bakanlığı'ndan tut Başbakanlığı'na kadar yapılan yolların haddi var mı? Yok. Kaza riskini azaltalım dedik, azalttık. Yollarınız güzelse kazalar azalır.

Bugün bir özel firmamızın seramik fabrikasının açılışını yapacağız.

Millet Kütüphanesi'ni daha şimdiden başkentimizin sembolleri arasına yerleştirdik.

YALOVA'DAKİ YOLSUZLUK

Çok değerli Kınıklılar, bizim siyasetimiz eser siyasetidir. Daima milletimizin karşısına yaptığımız eserlerle çıktık. Seçim zamanlarında verdiğimiz sözleri unutmadık. CHP'li belediyelerin yolsuzluklarını görüyoruz. Yalova'da yaşanan skandal karşısında kimse çıkıp açıklama yapmadı. Bay Kemal saman dahil her şeyden konuşuyor ama yandaşlarının rüşvet çiftliğinden hiç bahsetmiyor.

18 bin ağacın toprakla buluştuğu yaşam vadisinin yapımında sona gelindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal, Yalova'daki rüşvet çiftliğinden bahsetmiyor

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal, Yalova'daki rüşvet çiftliğinden bahsetmiyor ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan İzmir Cumhurbaşkanı Erdoğan Kınık
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.