Batuhan Karacakaya'dan, "Acun Ilıcalı'ya dava açtı" iddiasına fotoğraflı yanıt!

Survivor All Star yarışmasında Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasının ardından Batuhan Karacakaya ve ailesinin sosyal medyadan yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşmüştü. Son günlerde ise Karacakaya'nın Survivor All Star'da kazandığı arabayı teslim alamadığı gerekçesiyle Acun Ilıcalı'ya dava açtığı iddia edilmişti. Karacakaya, bir süredir ortaya atılan iddialarla ilgili sessizliğini bozdu.

Survivor All Star 2022'in en iddialı yarışmacılarının başında gelen Batuhan Karacakaya'nın yarışmadan kazandığı arabayı teslim alamadığı için Acun Ilıcalı'ya dava açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Karacakaya ise bir süredir ortaya atılan iddialarla ilgili sessizliğini bozdu.

Batuhan Karacakaya'dan, "Acun Ilıcalı'ya dava açtı" iddiasına fotoğraflı yanıt!

 "DAVALIK BİR DURUM OLMADI"

Yarışmadan kazandığı 3 milyon TL'lik arabayı teslim alamadığı söylenen Karacakaya'nın tüm sözleşmeleri ve belgeleri mahkemeye sunduğu ileri sürülmüştü. Acun Ilıcalı ile bir araya gelerek Instagram hesabından fotoğraf paylaşan Karacakaya, "Dava haberlerini bu şekilde okuyoruz" notunu düştü. Genç yarışmacı bir paylaşımında da "Dava ile ilgili bir durum olmadı, olmayacak da. Biz o defteri çok şey kazanarak kapattık" dedi.

Batuhan Karacakaya'dan, "Acun Ilıcalı'ya dava açtı" iddiasına fotoğraflı yanıt! - Resim : 2

Batuhan Karacakaya'dan, "Acun Ilıcalı'ya dava açtı" iddiasına fotoğraflı yanıt! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı survivor all star Batuhan Karacakay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.