Batuhan Karacakaya, Survivor'dan kazandığı arabayı alamadı mı?

Survivor All Star 2022'den finale yaklaşırken elendiği için olay paylaşımlar yaparak yarışmayı eleştiren ve yarışma sonrası Acun Ilıcalı ile ters düşen Batuhan Karacakaya'nın yarışmadan kazandığı arabayı alamadığı iddia edildi.

Survivor All Star 2022'den 3. olarak elendikten sonra yaptığı açıklamalarıyla gündem olan Batuhan Karacakaya, yarışmadan kazandığı arabayı alamadı. İddiaya göre; bu sezon Batuhan'ın kazanmış olduğu yarışma sonrası ödül olan araba Batuhan'a verilmedi. Arabanın değerinin yarısının Batuhan'a, kalan yarısının ise oynanan oyundaki mevcut 8 yarışmacıya bölündüğü iddia edildi. 'Batuhan'a arabayı vermediler' iddiaları konuşulurken Batuhan Karacakaya'dan konu ile ilgili bir paylaşım geldi.

Batuhan Karacakaya, Survivor'dan kazandığı arabayı alamadı mı?

DEMET AKALIN'DAN DİKKAT ÇEKEN YORUM

Instagram hesabından kız kardeşi Melissa Karacakaya ile birlikte bir paylaşım yapan Batuhan Karacakaya'nın paylaşımına Demet Akalın olay bir göndermede bulundu. Ünlü popçu, Karacakaya'nın fotoğraf karesinde yer alan araba için ''Aaa verdilermi sonunda arabayı'' diye sordu. Batuhan Karacakaya ise Demet Akalın'a "Yok abla. Bu benim şahsı arabam. Öyle yani" yanıtını vererek hala arabanın kendisine ulaşmadığını ifade etti.


Batuhan Karacakaya, Survivor'dan kazandığı arabayı alamadı mı? - Resim : 2

 

Batuhan Karacakaya, Survivor'dan kazandığı arabayı alamadı mı? ile ilgili etiketler Demet Akalın Survivor batuhan karacakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.