Batuhan elendi mi? Survivor Batuhan elendi mi? 6 Nisan Survivor Batuhan gözyaşlarına boğuldu!

Batuhan elendi mi? TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmayı takip edenler Survivor Batuhan elendi mi sorusuna yanıt arıyor.

Survivor Batuhan elendi mi merak ediliyor. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı ve ekranların en çok seyredilen yarışması Survivor hız kesmeden devam ediyor.

SURVİVOR BATUHAN ELENDİ Mİ?

Survivor 6 Nisan 2021 fragmanında Batuhan'ın ağlaması Survivor izleyenlerini meraka sürükledi. Programın yarın yayınlanacak yeni bölüm öncesi fragmanı yayınlandı. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın " Survivor'da üzücü bir gelişme yaşandı, hiç beklemediğimiz bir gelişme" dedikten sonra Batuhan'ın ağlaması dikkat çekti. 

Birçok izleyici Batuhan'ın ağladığı anlara şahit olduktan sonra Batuhan neden ağladı, Survivor Batuhan diskalifiye mi oldu sorularına yanıt aramaya başladı.

Survivor Batuhan neden ağladı? Survivor 2021 64. bölümde gözyaşları sel oldu!

Yarışmada ilgiyle takip edilen yarışmacı Batuhan Karacakaya'nınn ağlaması sonrası Survivor batuhan elendi mi sorusu da gündem oldu. Bu sorularıun yanıtı 6 Nisan 2021 tariginde TV8'de yayınlanacak Survivor yeni bölümde belli olacka.

Batuhan elendi mi? Survivor Batuhan elendi mi? 6 Nisan Survivor Batuhan gözyaşlarına boğuldu! ile ilgili etiketler Survivor batuhan elendi mi survivor batuhan elendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.