Batshuayi ve Mertens neye uğradığını şaşırdı

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Belçika, Dünya Kupası'nda oynadığı ikinci maçta Fas'a 2-0 mağlup oldu. Fas'ın golleri Abdelhamid Sabiri ve Zakaria Aboukhlal'den geldi. Karşılaşmada Michy Batshuayi, Romain Saiss ve Dries Mertens de forma şansı buldu.

2022 Dünya Kupası F Grubu maçında Belçika ile Fas karşı karşıya geldi. Fas rakibini Sabiri ve Zakaria'nın golleriyle 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Belçika grupta 3 puanda kaldı. Fas, 4 puana yükseldi.

Batshuayi ve Mertens neye uğradığını şaşırdı

Belçika, gruptaki son maçta 1 Aralık Perşembe günü Hırvatistan ile karşılaşacak. Fas, aynı tarihte Kanada ile kozlarını paylaşacak.

Batshuayi ve Mertens neye uğradığını şaşırdı - Resim : 2

Belçika'da Fenerbahçeli Michy Batshuayi, karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 75 dakika sahada kaldı. Galatasaraylı Dries Mertens ise 60. dakikada oyuna dahil oldu. Fas'ta Beşiktaşlı Romain Saiss, 90 dakikanın tamamında sahada kaldı.

Batshuayi ve Mertens neye uğradığını şaşırdı - Resim : 3

Batshuayi ve Mertens neye uğradığını şaşırdı - Resim : 4

Batshuayi ve Mertens neye uğradığını şaşırdı ile ilgili etiketler Belçika Dries Mertens Michy Batshuayi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.