Batmanlı esnaftan Cumhuriyet'e 'Işıl Özgentürk' boykotu

Köşe yazısında Batmanlı kadınları hedef alarak skandal ifadeler kullanan Işıl Özgentürk'e ve yazının yayımlandığı Cumhuriyet gazetesine tepki gösteren Batman esnafı, gazeteyi kentte satmama kararı aldı.

Batman esnafı, Işıl Özgentürk'ün, Batmanlı kadınları hedef alan ve büyük tepki toplayan “Porno çukurunda debeleniyoruz” yazısının ardından Cumhuriyet gazetesini kentte satmama kararı aldı.

Boykot kararını sosyal medya hesabından paylaşan Osman Bilgin isimli bir kent sakini, ''Batmanlı esnaflar, Işıl Özgentürk'ün yayınlanan yazısından sonra Cumhuriyet gazetesini boykota başladı.'' ifadelerini kullandı.

Batmanlı esnaftan Cumhuriyet'e 'Işıl Özgentürk' boykotu

NE OLMUŞTU?

Özgentürk, eski uzman çavuş Musa Orhan'ın tecavüzüne uğradığı iddiasıyla intihar eden İpek Er’den bahsettiği köşe yazısında, Batman’daki genç kızların ya dağa çıkmak ya da kentte görev yapan asker, bürokrat biriyle evlenmek şeklinde iki seçeneği olduğunu; bekaretini kaybetmiş genç kızların da intiharı kurtuluş olarak gördüğünü yazmıştı.

Skandal yazının ardından sosyal medyadan özür mesajı yayımlayan Özgentürk'ün dalga geçer tavrı büyük tepki çekmişti.

 

Batmanlı esnaftan Cumhuriyet'e 'Işıl Özgentürk' boykotu ile ilgili etiketler Cumhuriyet Gazetesi Batman ışıl özgentürk köşe yazısı tepki yazı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.