İl Sağlık Müdürlüğü 18 aylık bebek ile ilgili tüm detayları paylaştı!

Batman'da 1 buçuk yaşındaki bir bebeğin, koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve hastanede bekletilmesi nedeniyle öldüğü iddia edildi. İddialara İl Sağlık Müdürlüğü'nden yalanlama geldi. Çocuğun hem bekletildiği hem de PCR test süreciyle ilgili bütün iddialar tek tek çürütüldü.

Halk TV'de sağlık sistemini hedef alan yalan haberde Batman'da 1 buçuk yaşındaki S.A isimli bir çocuğun 7 saat boyunca hastanede yer bulamadığı ve bu sebeple çocuğun yaşamını yitirdiği öne sürüldü.

Batman İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Hastamızın yoğun bakımda yer bulamadığı için bekletildiği ve bu sebeple hayatını kaybettiği iddiası gerçeği yansıtmamaktır" ifadeleri kullanıldı. Müdürlük'ten gelen açıklamada çocuğun teşhis, tedavi ve bakımına ilişkin yoğun çabalar tüm detayları paylaşıldı ve "Hastamızın yoğun bakımda yattığı için bekletildiği ve bu sebeple hayatını kaybettiği iddiası gerçeği yansıtmamaktır" ifadelerine yer verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü 18 aylık bebek ile ilgili tüm detayları paylaştı!

İl Sağlık Müdürlüğü 18 aylık bebek ile ilgili tüm detayları paylaştı! ile ilgili etiketler Batman Bebek ölüm il sağlık müdürlüğü yalanlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.