Batman'da kardan yollar kapandı, mahsur kalan hastalar kepçelerle taşındı

Batman’da ambulansların giremediği yollarda bulunan hastalar için İl Özel İdare'den yardım talebinde bulunuldu. Hastalar kepçelerle hastanelere ulaştırıldı.

Batman’da 3 bin rakım yükseklikteki Mereto Dağı çevresinde bulunan Sason ile Kozluk ilçelerinde kar yağışı yarım metreyi geçti.

Yoğun kar yağışı nedeniyle köy yolları ulaşıma kapandı. Yağış ve buzlanmalardan dolayı kırsaldaki hastalara ulaşmakta güçlük çeken sağlık ekipleri, İl Özel İdaresine bağlı şantiye ekiplerinden yardım istedi.

Batman'da kardan yollar kapandı, mahsur kalan hastalar kepçelerle taşındı

Kozluk ilçesinde kalp rahatsızlığı bulanan 65 yaşındaki bir hasta, İl Özel İdaresine ait kepçe ile ambulansa ulaştırılırken, Sason ilçesinde de Dereköy’de böbrek şikayeti bulunan bir hasta ve hamile bir kadın, şantiye ekiplerinin yardımıyla kepçeyle taşınarak hastaneye ulaştırıldı.

Şantiye ekiplerinin kapalı olan köy yollarındaki açma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Batman'da kardan yollar kapandı, mahsur kalan hastalar kepçelerle taşındı - Resim : 2

Batman'da kardan yollar kapandı, mahsur kalan hastalar kepçelerle taşındı ile ilgili etiketler Batman kar Sason Kozluk hastalar kepçe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.