Batman'da bir grup Hande Yener'in konserini istemedi, sosyal medya yıkıldı

Ünlü şarkıcı Hande Yener'in, Batman'da konser vereceği duyurulmuştu. Batman'ın kuruluş yıldönümü ve Batman Petrolspor'un şampiyonluğu sebebiyle 8 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek konseri, 'müslüman halkın değerlerini yansıtmadığı' iddiasıyla iptal edilmesini isteyenlere sosyal medyada tepki yağdı.

Batman'ın kuruluş yıldönümü ve Batman Petrolspor'un şampiyonluğu sebebiyle 8 Mayıs Pazar günü kentte ünlü şarkıcı Hande Yener'in konser vereceği duyuruldu.

Batman'da bir grup, Hande Yener'in 'müslüman halkın değerlerini yansıtmadığı' iddiasıyla konserin iptal edilmesini istedi. Konserin iptal edilmesini isteyenler Twitter'da #KonseriİptalEdin etiketi açarken, söz konusu gruba ve talebe büyük tepki geldi.

Batman'da bir grup Hande Yener'in konserini istemedi, sosyal medya yıkıldı

Sosyal medyada Hande Yener'in Batman'da konser vermesini istemeyenlere tepki gösteren kullanıcılar etiketi gündemin üst sıralarına taşıdı. Konu; #KonseriİptalEdin, #Batman ve Hande Yener başlıklarıyla Twitter TT 10 listesine girdi.

Batman'da bir grup Hande Yener'in konserini istemedi, sosyal medya yıkıldı ile ilgili etiketler Hande Yener Batman Konser Twitter konser iptal edilsin kampanyası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.