Batman'da bir esnaf, kaçak elektrik kontrolü için işyerine gelen 3 DEDAŞ personelini silahla rehin aldı

Batman’da halı işletmeciliği yapan esnaf, kaçak kontrolü için dükkanına gelen 3 DEDAŞ personelini silahla rehin aldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İkna çalışmaları sonucu esnaf, iki kişiyi serbest bıraktı, bir kişiyi alıkoymaya devam etti. Ayrıntılar haberimizde...

Batman’da halı işletmeciliği yapan esnaf, kaçak kontrolü için dükkanına gelen 3 DEDAŞ personelini silahla rehin alındı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken şahsı ikna etme çalışmaları ise sürüyor.  Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve özel harekat ekibi sevk edildi. 

2 DEDAŞ PERSONELİNİ SERBEST BIRAKTI

Silahlı esnaf bölgedeki ekiplerin ikna çalışması sonucunda 2 personeli serbest bıraktı. 1 DEDAŞ personeli rehin olarak hala tutuluyor. Silahlı esnafın Batman Valisi ile görüşmek istediği öğrenildi. 

Batman'da bir esnaf, kaçak elektrik kontrolü için işyerine gelen 3 DEDAŞ personelini silahla rehin aldı

REHİNELER KURTARILDI

İki personeli bırakan kişi, bir personeli iş yerinde alıkoydu. Söz konusu personelin kurtarılması için olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve Dicle Elektrik Dağıtım AŞ Batman İl Müdürü Naci Obut da olay yerine giderek gelişmelerle ilgili bilgi aldı. Emniyet Müdürü Kıraç'ın da ikna çalışmaları sonucu esnaf, rehin aldığı personeli bırakarak polise teslim oldu. Esnaf, işlemleri için Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Batman'da bir esnaf, kaçak elektrik kontrolü için işyerine gelen 3 DEDAŞ personelini silahla rehin aldı - Resim : 2

TESLİM OLDU

Kıraç, gazetecilere, esnafın yaşanan bir sorun üzerine Dicle Elektrik personelini rehin aldığını belirterek, "Şu anda bir sorun yok. Dicle Elektrik ile de irtibatlıyız. Sorun çözüldü, kişi teslim oldu." dedi.

 

Batman'da bir esnaf, kaçak elektrik kontrolü için işyerine gelen 3 DEDAŞ personelini silahla rehin aldı ile ilgili etiketler Batman rehine
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.