Batman'da askeri tesislere maket uçaklı saldırı girişimi

Batman'da askeri tesislere 3 maket uçakla saldırı girişiminde bulunuldu. Hain saldırı önlenirken, dronlar etkisiz hale getirildi. Terör örgütü geçtiğimiz gece de Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'ne aynı şekilde saldırmaya kalkmıştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Terör örgütü PKK, Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'nden sonra Batman'da bir askeri tesise daha maket uçakla saldırı girişiminde bulundu.

Batman Meydan Komutanlığı ve Şırnak 23. Tümen Komutanlığı'na 3 maket uçakla düzenlenen saldırıda, maket uçaklar etkisiz hale getirilirken, herhangi bir zaiyat olmadığı belirtildi.

Batman Valiliği'nden yapılan açıklamada da, "Kentteki bir askeri tesise saat 23.10 sularında 3 maket uçak ile saldırı girişiminde bulunulmuştur. Maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zayiat yoktur." denildi.

Batman'da askeri tesislere maket uçaklı saldırı girişimi

MSB'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Milli Savunma Bakanlığı, Batman’daki İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığı ile Şırnak’taki 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığı'na maket uçaklarla yapılan saldırıda zayiat olmadığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamanın tamamı şöyle: "Batman’daki İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığımız ile Şırnak’taki 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığımıza maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulmuş, birlik personelimizin dikkati ve alınan tedbirler sayesinde herhangi bir hasar ve zayiat meydana gelmemiştir. Birliklerimizde tedbirler artırılmıştır."

Batman'da askeri tesislere maket uçaklı saldırı girişimi - Resim : 2

 

 

Batman'da askeri tesislere maket uçaklı saldırı girişimi ile ilgili etiketler Batman PKK maket uçaklı saldırı Batman Meydan Komutanlığı Şırnak 23. Tümen Komutanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.