Batman V Superman: Adaletin Şafağı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Batman V Superman: Adaletin Şafağı filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Batman V Superman: Adaletin Şafağı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Batman V Superman: Adaletin Şafağı filmi bugün ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını merak edenler araştırmalar yapmayı sürdürüyor. Büyük rağbet gören filmin yönetmn koltuğunda Zack Snyder oturuyor. Peki, Batman V Superman: Adaletin Şafağı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Batman V Superman: Adaletin Şafağı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

BATMAN V SUPERMAN ADALETİN ŞAFAĞI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Metropolis'te sekiz ay önce Süperman ve General Zod arasındaki mücadeleden sonra Superman tartışmalı bir figür haline gelmiştir. 20 yıldır Gotham'da kendi kanunlarını uygulamaya çalışan Batman, Superman'ı insanlık için bir tehdit olarak görmektedir. Batman'in kanunları nasıl uyguladığını öğrenen Superman, bunu ortaya çıkarmaya çalışır. Batman ve Superman arasındaki mücadelede insanlık yeni tehlikelerle yüzleşecektir.

Batman V Superman: Adaletin Şafağı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Sinema canlı izle 2020 Çizgi film sinema filmi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.