Batman şehidi Uğur Göksu kimdir? Son paylaşımı nedir? Son dakika!

Son dakika... Batman'da şehit düşen Uğur Göksu'nun yaşamı gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu'nun 2 hafta önce sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ise görenleri duygulandırdı. Peki Uğur Göksu kimdir? Nereli? Son paylaşımı nedir? Detaylar haberimizde...

Şehit Uğur Göksu kimdir? Batman'da 7 askerimiz şehit oldu. Son dakika gelişmeleri ise merak ediliyor. Patlamada şehit düşen askerlerden Uğur Göksu. Şehitin acı haberi memleketi Samsun’un Ladik ilçesinde bulunan baba ocağına ulaştı. Peki şehit Uğur Göksu kimdir? Nereli? Batman şehit isimleri! Detaylar haberimizde...

Batman şehidi Uğur Göksu kimdir? Son paylaşımı nedir? Son dakika!

SAMSUNLU ŞEHİDİN SON PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yol yapım çalışmasının güvenliğini sağlayan askeri aracın geçişi sırasında, yola tuzaklanan EYP'nin patlatılması sonucu 7 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Şehit olan askerlerden birinin Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu (29) olduğu öğrenildi.

Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu’nun acı haberi memleketi Samsun’un Ladik ilçesinde bulunan baba ocağına ulaştı. Haberi alan acılı aile gözyaşlarını tutamadı. Şehidin baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı. Öte yandan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Göksu’nun 2 hafta önce sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ise görenleri duygulandırdı. Göksu nişanlısıyla birlikte olduğu fotoğrafı paylaşarak üzerine ise şu yazıyı yazdı: "Yanında olamasam da kalbim hep seninle sevdiğim. Beraber mutlu yıllara. Nişanımızın 1. yıl dönümü kutlu olsun.”

Batman şehidi Uğur Göksu kimdir? Son paylaşımı nedir? Son dakika! - Resim : 2

HASTANE DÖNÜŞÜ ACI HABERİ ALDILAR

Şehit olan askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Aydın’ın Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan anne ve babası acı haberi hastane dönüşü aldı.
İl merkezine diş tedavisi için giden anne Fatma ile baba Niyazi Aydın, kendilerini evlerinde bulamayan yetkililerin telefonla ulaşıp hemen dönmelerini istemeleri üzerine TOKİ konutlarındaki evlerinin yolunu tuttu. Belediye Başkanı Fatih Üçok ile diğer yöneticilerinden oğullarının şehadet haberini alan anne ve babanın acısını yetkililer ve yakınları paylaşmaya çalıştı.

Oğlunu ziyaret etmek için Batman'a gitmeyi planlayan babaya fenalaşması üzerine evin önünde bekletilen ambulansta müdahale edildi. İki yıl önce Dilek Aydın ile evlenen 4 yıllık Uzman Çavuş Süleyman Aydın'ın kardeşi Sefa’nın da Ankara’da astsubay okulunda eğitim gördüğü öğrenildi.

Melek adlı bir kardeşi daha olan şehit Aydın’ın çocukluk arkadaşı Mehmet Erdem, "Doğu görevi bitmişti. Tayini çıkıyordu. Bu tarafa gelecekti. Tercih yapacaktı. Nasip olmadı” diye konuştu.

Askerler ve komşuları şehidin baba ocağının bulunduğu binaya dev Türk bayrağı astı.

Batman şehidi Uğur Göksu kimdir? Son paylaşımı nedir? Son dakika! - Resim : 3

1 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ!

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu İlçe Jandarma Komutanı Salih Demirtaş ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin şehit evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu. 2 yıllık uzman çavuş olan Ali Hekim'in 1 ay önce Ayşe Hekim ile hayatını birleştirdiği ve bir kardeşinin bulunduğu öğrenildi. Eşi Ayşe Hekim'in Ali Hekim ile birlikte Batman'da yaşadığı bildirildi. Ali Hekim'in cenazesinin memleketi Isparta'da toprağa verileceği öğrenildi.

Batman’ın Gercüş ilçesinde PKK’lı teröristlerin önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu meydana gelen patlamada şehit olan uzman çavuş Ali Hekim’in 9 Eylül’de evlendiği, şehidin eşinin ise 3 gün önce Antalya’dan Batman’a gittiği öğrenildi.
Batman’ın Gercüş ilçesinde PKK’lı teröristlerin önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu meydana gelen patlamada şehit olan uzman çavuş Ali Hekim’in Antalya’da yaşayan ailesine acı haber sabah saatlerine ulaştı. Aileye acı haberi Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu İlçe Jandarma Komutanı Salih Demirtaş, Aksu İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, sağlık ekibi ile birlikte verdi. Çocuklarının ilk başta yaralandığı haberini alan ve daha sonra şehit bilgisi verilen baba Hasan Hekim ve anne Ayşe Hekim, güçlükle ayakta durabildi. Fenalaşan anne ve babaya ilk müdahaleyi evde bulunan sağlık görevlileri yaptı. Şehidin sabah saatlerinde okula giden kız kardeşine ise acı haber okuldan alınarak eve getirilip evde verildi.

Batman şehidi Uğur Göksu kimdir? Son paylaşımı nedir? Son dakika! ile ilgili etiketler Son dakika Batman Şehit uğur göksu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.