The Batman ne zaman çıkacak? 2022 The Batman fragmanı izle!

DC Comics karakterine dayanan ve Amerikan süper kahraman filmi olan The Batman filminin yeni fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanın yayınlanmasının ardından filmin hayranları büyük bir heyecanla The Batman'ın vizyon tarihini araştırmaya başladı. Peki, The Batman ne zaman çıkacak 2022? Ayrıntılar haberimizde...

Robert Pattinson'ın başrolünü üstlendiği, Matt Reeves imzalı The Batman filminden yeni fragman yayınlandı. Filmin 4 Mart 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.

The Batman ne zaman çıkacak? 2022 The Batman fragmanı izle!

İmza attığı Cloverfield, Dawn of the Planet of the Apes ve War for the Planet of the Apes gibi yapımlarla tanınan Matt Reeves'in yönettiği, yer aldığı Twilight serisiyle bilinen Robert Pattinson'ın başrolünü üstlendiği yeni Batman filminden ilk tanıtım fragmanı geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı.

4 MART 2022'DE VİZYONA GİRMESİ BEKLENİYOR

Bugün ise merakla beklenen filmden ikinci bir fragman yayınlandı. Pandemi nedeniyle vizyon tarihi defalarca ertelenen filmin açıklanan ilk vizyon tarihi 25 Haziran 2021'di. Sonrasında vizyon tarihi 1 Ekim 2021'e ertelenen filmin son olarak 4 Mart 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.

Yayınlanan ilk fragman, filmin hikâyesinin bir dizi cinayet üzerinden işlenebileceğine dair ipuçları vermişti. Fragmanda Pattinson'ı akmış siyah göz kalemiyle, kaybettiği ailesinin intikamının peşine düşen genç Bruce Wayne olarak görmüştük. Fragman ayrıca, Jeffrey Wright'ın canlandırdığı James Gordon karakterine de yakından göz atma fırsatı sunmuştu.

 



The Batman ne zaman çıkacak? 2022 The Batman fragmanı izle! ile ilgili etiketler Batman The Batman fragman Robert Pattinson
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.