Batman Kitap Fuarı 2021 ne zaman başlıyor?

Merakla beklenen ve 4. düzenlenecek olan Batman Kitap Fuarı ile ilgili olarak son bilgiler paylaşıldı. Peki, 2021 Batman Kitap Fuarı ne zaman başlayacak?

Batman'da 4. kez düzenlenecek olan Kitap Fuarı ile ilgili son hazırlıklar tamamlandı. Meraklısı tarafından beklenen kitap fuarı konusunda valilik ve belediye tarafından son açıklamalar gerçekleştirildi. 27 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek fuar boyunca edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda ünlü isim Batman’da olacak.

2021 Batman Kitap Fuarı ne zaman başlıyor?

4. kez düzenlenecek olan Batman Kitap Fuarı, 27 Ekim 2021 Çarşamba günü başlayacak ve 7 Kasım 2021 Pazar günüde sona erecek.

Şehrin en işlek noktalarından olan Batman Valiliği önündeki Avukat Zekeriya Aydın Caddesi üzerinde kurulacak fuara, 100'ün üzerinde yayınevi eserlerini sergileyecek.

Cyrano de Bergerac'tan Yunus Emre'ye, Don Kişot'tan Keloğlan'a edebiyat dünyasının önemli isimleri ve kahramanlarının canlandırılacağı interaktif tiyatro gösterileri de kitap fuarına ayrı bir renk katacak.

Alanda çocuklar için de oyun çadırı yer alacak.

Batman Kitap Fuarı 2021 ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Batman Batman Kitap Fuarı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.