Batman Hasankeyf'te pikniğe giden kız kardeşlerden acı haber: Serinlemek için girdikleri gölette boğuldular!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde biri 22 diğeri 25 yaşındaki iki kız kardeş piknik yapmak için gittikleri gölete serinlemek amacıyla girince boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Hasankeyf ilçesi Palamut köyü yakınlarındaki bir gölette meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre köyde ikamet eden Taymur ailesi, piknik yapmak için Ilısu Barajından gelen suyun oluşturduğu gölete gitti. İki kız kardeş, serinlemek için gölete girdi.

KIZ KARDEŞLER ÇIRPINARAK KAYBOLDU

Bir anda gölette çırpınarak kaybolan kadınlara yardım etmek için 2 kadın daha suya girdi. Suya giren kadınların da çırpınarak kaybolduğunu fark eden çevredeki köy sakinleri girdikleri göletten 2 kadını kurtarırken, ilk giren 2 kız kardeşe ulaşamadı.

Batman Hasankeyf'te pikniğe giden kız kardeşlerden acı haber: Serinlemek için girdikleri gölette boğuldular!

CANSIZ BEDENLERİ SUDAN ÇIKARILDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine Batman itfaiyesi ile Jandarma Sahil Güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Batman itfaiyesine bağlı dalgıç ekiplerinin yaptığı çalışmaları sonucu Fatma Taymur (25) ile Evin Taymur (22) isimli kız kardeşlerin cansız bedeni sudan çıkarıldı.

Taymur kardeşlerin naaşları otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Batman Hasankeyf'te pikniğe giden kız kardeşlerden acı haber: Serinlemek için girdikleri gölette boğuldular! - Resim : 2

Batman Hasankeyf'te pikniğe giden kız kardeşlerden acı haber: Serinlemek için girdikleri gölette boğuldular! ile ilgili etiketler Batman Hasankeyf Fatma Taymur evin taymur
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.