Batı Şeria'daki sinagogda tribün çöktü: 2 ölü, 132 yaralı

Filistin’in Batı Şeria bölgesinde yer alan ve Yahudi yerleşimcilerin bulunduğu Givat Ze'ev’deki sinagogda ayin sırasında tribünün çöktü. Onlarca kişinin bir anda yere düştüğü olayda 2 kişi hayatını kaybetti, yaralı sayısı 132’ye yükseldi.

Filistin’in Batı Şeria bölgesinde yer alan ve Yahudi yerleşimcilerin bulunduğu Givat Ze'ev’deki sinagogda ayin sırasında tribün çöktü.

İsrail ulusal acil servisi Magen David Adom (MDA) tarafından yapılan açıklamada, 2 kişinin hayatını kaybettiği, yaralı sayısının 132’ye yükseldiği aktarıldı. Ayin sırasında sinagogda 600’den fazla kişinin olduğu iddia edildi. Olay yerinde çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edilirken, sinagogun tahliye edildiği ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Öte yandan İsrail'de 30 Nisan’da Meron Dağı’nda Yahudilerin Lag B’Omer Bayramı'nın kutlaması sırasında yaşanan izdihamda 45 kişi hayatını kaybetmiş, 150 kişi de yaralanmıştı.

 İHA

Batı Şeria'daki sinagogda tribün çöktü: 2 ölü, 132 yaralı ile ilgili etiketler Filistin batı şeria sinagog tribün çöktü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.