Batı Şeria’da Yahudi yerleşim biriminde silahlı saldırı: 1 kişi öldü

İşgal altındaki Batı Şeria’daki Yahudi yerleşim birimi Ariel’de bir İsrailli silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. İsrail ordusu, seyir halindeki otomobilde bulunan iki kişinin, Ariel kentinin girişinde nöbetçi kulübesindeki bir güvenlik görevlisine ateş açtıktan sonra kaçtığını duyurdu. Saldırı anının görüntüsü yayınlandı.

İşgal altındaki Batı Şeria’daki Yahudi yerleşim birimi Ariel’de bir İsrailli silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre, seyir halindeki otomobilde bulunan iki zanlı, Ariel kentinin girişinde nöbetçi kulübesindeki bir güvenlik görevlisine ateş açtıktan sonra kaçtı.

Açıklamada, ordu ve İsrail İç Güvenlik Servisi Şin-Bet (Şabak) güçlerinin, şüphelileri yakalamak için arama başlattığı ve bölgedeki yolları kapattığı kaydedildi.

Açıklamada saldırıyı düzenleyen iki kişinin kimlik bilgilerine yer verilmedi.

Öte yandan İsrail acil servisi Kızıl Davut Yıldızı’ndan yapılan açıklamada, 20 yaşlarındaki saldırıya uğrayan kişinin ağır yaralandığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Batı Şeria’da Yahudi yerleşim biriminde silahlı saldırı: 1 kişi öldü ile ilgili etiketler İsrail Filistin batı şeria Ariel silahlı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.