Batı medyasının çarpıtmasına sert tepki: "Sonuna kadar arkandayız dünya lideri"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Biden ile ilk görüşmesini çarpıtarak servis eden İngiliz Financial Times gazetesine sert tepki geldi. Erdoğan'ın danışmanlarından İsmail Cesur, "Sonuna kadar arkandayız dünya lideri" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile ilk yüz yüze görüşmesini Brüksel'deki NATO zirvesinde gerçekleştirdi. Erdoğan ile Biden, merakla beklenen görüşme öncesi zirve sırasında kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Erdoğan ve Biden'ın konuşması yabancı basında çarpıtılarak servis edildi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın Erdoğan'a doğru geldiği ve Erdoğan'ın onu selamlamak için ayağa kalktığı açıkça görülmesine rağmen Reuters ve AFP bilen önde gelen basın yayın kurumları bunu bir algı malzemesi haline getirdi. Fotoğraflar, "Erdoğan ABD Başkanı'nı selamlıyor" başlığıyla verildi. İngiliz Financial Times gazetesi de söz konusu fotoğrafa manşetinde yer verdi.

Batı medyasının çarpıtmasına sert tepki: "Sonuna kadar arkandayız dünya lideri"

"SONUNA KADAR ARKANDAYIZ DÜNYA LİDERİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarından İsmail Cesur, söz konusu fotoğraf üzerinden Financial Times'a yönelik olarak, "Tek başına Financial Times’ın onca NATO fotoğrafı içinden bütün gün üzerinden algı yapılmaya çalışılan bu fotoğrafı kullanması bile, Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesinin ne boyutta ve hangi arenalarda olduğunu gösteriyor. Sonuna kadar arkandayız dünya lideri" diye yazdı.

Batı medyasının çarpıtmasına sert tepki: "Sonuna kadar arkandayız dünya lideri" ile ilgili etiketler Financial Times Erdoğan fotoğraf biden manşet ismail cesur
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.