İstanbul Valiliği Kilyos açıklarında Rus tankeri ile çarpışıp batan teknedeki kayıp balıkçılardan birinin daha denizden çıkartıldığını açıkladı.

Kayıp 3 balıkçıdan biri de önceki gün çıkartılmıştı. Kayıp 1 balıkçıyı arama çalışmaları ise devam ediyor.

Kilyos açıklarında yaşanan deniz kazası sonucu batan balıkçı teknesinin kayıp personellerini denizden çıkartma çalışmalarında yeni bir gelişme yaşandı.

İstanbul Valiliği bir balıkçının daha denizden çıkartıldığını bildirdi.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "10 Ocak’ta Kilyos açıklarında meydana gelen, bir tanker ile balıkçı teknesinin çarpıştığı kaza sonrası kayıp olan balıkçılarımız için arama kurtarma çalışmaları sürdürülüyor. Bugün yapılan çalışmalarda 1 balıkçıya daha ulaşıldı. Kayıp Balıkçılardan İ. D.’nin naaşı çıkarıldı. Kayıp 1 balıkçımız için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan 2 bot, 1 dalış timi ve 1 helikopter, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan TCG Alemdar Gemisi ile arama kurtarma faaliyetleri icra ediliyor." denildi. 

İstanbul Valiliği Kilyos açıklarında Rus tankeri ile çarpışıp batan teknedeki kayıp balıkçılardan birinin daha denizden çıkartıldığını açıkladı. ile ilgili etiketler balıkçı İstanbul Valiliği tanker Sahil güvenlik balıkçı teknesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.