Başvuruda Bulunan Tüm Öğrencilere Nakit Desteği! 2500 TL Nakit Para Alabilirsiniz! Başvuru Yolları

Okulların açılması ile birlikte yükselen kira fiyatlarından en çok etkilenenler öğrenciler olmuştu. Yurtlarda meydana gelen aşırı doluluk sebebi ile de mağdur olan öğrenciler için yardım kampanyaları yapıldı. Bunlardan biri de 2500 TL nakit para yardımı oldu.

Okulların açılması ile birlikte yükselen kira fiyatlarından en çok etkilenenler öğrenciler olmuştu. Yurtlarda meydana gelen aşırı doluluk sebebi ile de mağdur olan öğrenciler için yardım kampanyaları yapıldı. Bunlardan biri de 2500 TL nakit para yardımı oldu.

Başvuruda bulunan mağdur öğrenciler için yapılan bu yardım kampanyasına katılmak için başvuru yapmak yeterli oluyor. Yardıma ihtiyacı olduğu belirlenen tüm öğrenciler yardımdan faydalanabilecek. Bu yardım birçok öğrenci için umut vaat ediyor.  

Öğrencilere 2500 TL Yardım Yapılacak 

Pandemi süresi boyunca kapalı kalan okullar Eylül ayı itibarı ile açıldı. Bunun üzerine kiralara gelen zamlar ve yurtlarda ki doluluk sebebi ile binlerce öğrenci kalacak yer sıkıntısı yaşadı. Bu sebeple birçok öğrenci okulu dondurma yoluna giderken bir kısmı da yardımlarla tekrar okul yoluna düştü.

Kalacak yer ve maddiyat sıkıntısı yaşayan öğrencilere yardım kampanyası başlatıldı. Başvuruda bulunan her öğrenciye 2500 TL yardım yapılacak. Yardım yapılacak öğrencilerin prosedüre uygun olması ise son derece gerekli. Uygun bulunmayan kişilere ödeme yapılmayacak.  

Başvuranların Parası Bir Hafta İçinde Yatıyor 

Kira fiyatları ve yurtlardaki doluluk sebebi ile zor durumda kalan öğrencilerin imdadına 2500 TL’lik yardım yetişiyor. Özellikle evsiz kalan üniversite öğrencileri için yürütülen çalışma birçok öğrencinin yüreğine su serpti. Gerekli olan birkaç prosedürü yerine getiren tüm öğrencilerin hesabına bir hafta içinde nakit 2500 TL yatıyor.

İçerisinde bulundukları zor durumdan kurtulmaları için bir umut ışığı niteliğinde olan bu yardım kampanyası, özellikle üniversite öğrencilerinin kalacak yer ve barınma sıkıntılarını ortadan kaldırmak için düzenlendi. Kampanya kapsamında başvuruda bulunan ve şartlara uygun olduğu tespit edilen tüm öğrencilere 2500 TL nakit para yardımı yapılacak.    

Başvuruda Bulunan Tüm Öğrencilere Nakit Desteği! 2500 TL Nakit Para Alabilirsiniz! Başvuru Yolları ile ilgili etiketler Öğrenci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.