Basur hastasının hacamat tedavisi kötü bitti

Şanlıurfa'da basur hastası olan bir kişinin, tedavi için hacamat yaptırırken anüs bölgesine yağlı çay bardağı kaçtı. Olayın ardından soluğu hastanede alan vatandaşın anüs bölgesine kaçan bardak ameliyatla çıkarıldı.

Geçen cuma günü ismi açıklanmayan bir kişi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesin'e başvurdu. Acil serviste hastanın çekilen röntgeninde anüs bölgesinde çay bardağı görüldü.

Basur hastasının hacamat tedavisi kötü bitti

BARDAK AMELİYATLA ÇIKARILDI

Bu kişi genel cerrahi servisinde ameliyata alındı. Çay bardağı, uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen operasyonla çıkarıldı. Ameliyatla sancıdan kurtulup eski sağlığına kavuşan hasta doktorlara, uzun zamandır basur hastası olduğunu, hacamatçıya gittiğini ve yağlı çay bardağın kazayla anüs bölgesine kaçtığını ileri sürerek, ameliyattan dolayı teşekkür etti.

(DHA)

 

 

Basur hastasının hacamat tedavisi kötü bitti ile ilgili etiketler Şanlıurfa Basur anüs hacamat çay bardağı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.