Başsavcının ölümüne sevinenlerin hedefinde Nedim Şener var!

Sosyal medyada, FETÖ'cüler ve FETÖ aparatı çakma solcular tarafından gazeteci Nedim Şener'e yönelik linç kampanyası başlatıldı!

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, geçtiğimiz gün, cezaevine giderken Bozburun mahallesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Başsavcı Alper, darbe girişiminin ardından ilk iddianameyi hazırlayan isim olarak biliniyordu.

Mustafa Alper'in vefatının ardından FETÖ'cüler sosyal medyada peş peşe kutlama mesajları yayınladı.

Firari FETÖ'cü Emre Uslu olay üzerine "Üstüne kamyon devrilmiş ölmüş. Yaşasın zalimler için cehennem" mesajını paylaştı.

Can Dündar yönetimi sonrası FETÖ güdümüne giren Cumhuriyet gazetesi ise haberi, "İlk FETÖ iddianamesini hazırlayan Başsavcı Mustafa Alper'i kamyon biçti" başlığıyla gördü.

FETÖ jargonu ile kaleme alınan bu gazete başlığı büyük tepki toplaması üzerine, kısa sürede değiştirildi.

Ancak, Cumhuriyet Gazetesi internet sitesi Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Güven, bugün “terör örgütü propagandası yapmak” suçundan gözaltına alındı.

Sitedeki haberin altına yorum yapan bazı okuyucular hakkında da gözaltı kararı çıkarıldığı öğrenildi.

GÖZALTI SONRASI NEDİM ŞENER HEDEF TAHTASINA OTURTULDU

Oğuz Güven'in gözaltına alınması sonrasında Nedim Şener'in daha önce paylaştığı bir mesaj sosyal medyada gündem oldu.

Nedim Şener, Başsavcının hayatını kaybettiği kaza sonrası, Cumhuriyet gazetesinde yer alan başlığı eleştirmiş ve "Sevgili Orhan Erinç büyüğümüz, şu başlığı atan hayvanı Cumhuriyet çatısı altında tutmayın" ifadelerini kullanmıştı.

Oğuz Güven'in gözaltına alınmasının ardından FETÖ'cüler ve FETÖ aparatı çakma solcular tarafından gündeme getirilen o mesaj üzerinden gazeteci Nedim Şener'e yönelik linç kampanyası başlatıldı.

Şener'e saldıran isimlerin başını çeken FETÖ'cü Emre Uslu, Twitter'da "Hep söyledim Nedim Şener'i polis muhbirliğinden tanırım müdürler bir paspas olarak kullanırdı bir tetikçidir o dedim. Solcular yeni tanıyor" diye yazdı.

FETÖ'cülerin bu linç kampanyasına Barış Atay, Ali Ergin Demirhan ve Onur Öncü gibi "solcu" olduğunu öne süren isimler de destek verdi.

wfregg

frefrtttteg

HAYKO BAĞDAT'A TOKAT GİBİ HRANT DİNK YANITI

Nedim Şener'in Cumhuriyet gazetesinin skandal başlığına tepki gösteren isimler arasında FETÖ medyasının önemli isimlerinden Hayko Bağdat da vardı.

FETÖ operasyonları sonrasında yurt dışına kaçan ve MİT TIR'ları davasında yargılanan firari Can Dündar ile birlikte Almanya'da internet sitesi kuran Bağdat, Twitter hesabı üzerinden Nedim Şener'e "Nedim Şener biraz dinlenmeli bence. Çok yorulmuş..." mesajı gönderdi.

Şener ise Hayko Bağdat'a, "Daha yeni başlıyoruz, yorgunluk nedir. Son nefese kadar gazetecilik" mesajı gönderdi.

Nedim Şener, Hayko Bağdat'ın yurt dışına kaçmasına atıfta bulunarak, "Herkesin öyle bir imkanı olmuyor, yorucu olsa ülkemde gazetecilik bana iyi geliyor" diye yazdı.

FETÖ'cü Hayko Bağdat ise "Şanslısın demek. Çocukları, sülalesiyle ölüm tehditi altında olmamak iyi bir şey. Katilleri durdur da evime geleyim." ifadelerini kullandı.

Bu noktada Şener'in Bağdat'a verdiği yanıt ise çok çarpıcıydı. Şener tartışmaya son noktayı şu sözlerle koydu;

"Sen korumayla gezerken ben o tehditlere gülüp geçiyordum Türkiye'de... Bu konuda dalga geçmem. Konu Uğur Mumcu ya da tehditlere rağmen toprağını ölüm pahasına terk etmeyen Dink gibi olmakla ilgili..." / SuperHaber

fergergh

dewmhfwrfgg

frefhregthhhh

Başsavcının ölümüne sevinenlerin hedefinde Nedim Şener var! ile ilgili etiketler Nedim Şener FETÖ oğuz güven Cumhuriyet linç hayko bağdat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.