Başsavcılık'tan Barış Pehlivan açıklaması! Darp mı edildi?

Cuma günü tutuklanan Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan'ın cezaevinde darp edildiğine ilişkin iddialara Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yanıt geldi. Başsavcılık, Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan'ın cezaevinde darp edildiği iddiasının asılsız olduğunu açıkladı.

Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, MİT şehidinin cenaze törenine ilişkin yapılan haber nedeniyle dün 'istihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bazı basın yayın organlarında Barış Pehlivan'ın cezaevinde darp edildiği yönündeki iddiaları üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, Silivri Cezaevi Savcılığı tarafından inceleme yapıldığı ve kamera görüntülerinin izlendiği aktarılarak iddiaların asılsız olduğu duyuruldu. Pehlivan'ın hiçbir infaz koruma memuru tarafından darp edilmediği ve kötü muameleye uğramadığı da açıklamada ifade edildi.

Öte yandan, Barış Pehlivan'ın cezaevi idaresine ya da savcılığına bu konuda sözlü ya da yazılı herhangi bir müracaatı bulunmadığı da öğrenildi.

Başsavcılık'tan Barış Pehlivan açıklaması! Darp mı edildi? ile ilgili etiketler Bakırköy Silivri OdaTV Cumhuriyet Başsavcılığı Barış Pehlivan silivri cezaevi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.