Başsavcılıktan Arınç'ın damadının beraatine itiraz: Bozulacağını düşünüyorum!

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in FETÖ'den yargılandığı davadan beraat etmesiyle ilgili, "Karara itiraz ettik ve bozulacağını düşünüyorum" dedi.

Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter hakkında verdiği beraat kararında, Yeter'in FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitap ve CD'leri bulundurması, 2013 yılı öncesi örgütün toplantılarına katılması, örgüte müzahir olduğu değerlendirilen bir dernekte yöneticilik yapması, Bank Asya'da rutin hesap hareketlerinin olması şeklindeki eylemlerinin sempati ve iltisak boyutunu aşan, örgüt üyesi olduğunu ispat etmeye yeterli örgütsel faaliyetler kapsamında değerlendirilemeyeceği ifade edilmişti.

Başsavcılıktan Arınç'ın damadının beraatine itiraz: Bozulacağını düşünüyorum!

"BOZULACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

 Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Yeter'in FETÖ'den yargılandığı davada beraat almasına ilişkin, "Ekrem Yeter ile ilgili bizim açımızdan o dosya, dolu bir dosyaydı. Mahkeme beraat kararı verdi. Karara itiraz ettik ve bozulacağını düşünüyorum" dedi.

 

Başsavcılıktan Arınç'ın damadının beraatine itiraz: Bozulacağını düşünüyorum! ile ilgili etiketler FETÖ Ankara Bülent Arınç başsavcılık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.