Başsavcılık itiraz etti! Beşiktaşlı futbolculara saldıran kişiyle ilgili flaş karar...

Ankaragücü - Beşiktaş maçının ardından sahaya giren bir taraftar, Beşiktaşlı futbolculara saldırmıştı. Saldırgan gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmış ardından da başsavcılık karara itiraz etmişti. Futbolculara saldıran Berkay Ö. hakkında 3 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.

Süper Lig'de Beşiktaş'ın deplasmanda Ankaragücü'nü 3-2 yendiği maçın bitiminde sahaya giren bir taraftar, Beşiktaşlı futbolcuya tekme attı. Taraftarı uzaklaştırmak isteyen Josef ise kırmızı kart gördü.

Emniyet güçleri, saldırıyı gerçekleştiren taraftarı yakalayarak dışarıya çıkardı. Ardından gözaltına alınan Berkay Ö.adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Başsavcılık ise saldırganın bırakılmasına itiraz etti. Yeni yaşanan bir gelişmeyle Berkay Ö. hakkında 3 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.

Başsavcılık itiraz etti! Beşiktaşlı futbolculara saldıran kişiyle ilgili flaş karar... ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Ankaragücü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.