Başrol oyuncusu kalmayan Sadakatsiz dizisinde üzücü haber

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz’de büyük bir şok yaşanıyor. Koronavirüs salgınıyla mücadele ve başrol oyuncusu kalmayan Sadakatsiz dizisinde stok bölümlerin sona ermesi yapım ekibinin işini iyice zorlaştırıyor.

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanmayınca hayranlar kısa süreli bir panik yaşamış ancak gerçekler kısa bir zamanda ortaya çıktı. Koronavirüs salgınının vurduğu Sadakatsiz dizi setinde üst üste yaşanan olumsuz gelişmeler akabinde alınan yeni kararlar gündeme bomba gibi düşmüştü.

21 Nisan Çarşamba akşamında Sadakatsiz 27. bölümü Kanal D yayın akışında çıkarılan erken final iddiaları gündeme gelmiş ancak kısa zamanda yapılan açıklama ile kafa karışıklığı giderilmişti.

Başrol oyuncusu kalmayan Sadakatsiz dizisinde üzücü haber

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından biri olan ve hastanede tedavisi devam edilerek entübe yapıldığı belirlenen Burak Sergen’in durumunun ağır olduğu haberi gelince herkes büyük bir şok yaşadı.

VAKA SAYISI 3 OLDU

Diğer isimlerden Melis Sezen ile çocuk oyuncu Alp Akar’ında koronavirüse yakalandıkları ve test sonuçlarının pozitif olduğu belirlendi. Bununla beraber Sadakatsiz dizisinde koronavirüs olan kişi sayısı da 3’e çıkmış oldu.

SADAKATSİZ'DE STOK BÖLÜMDE KALMADI!

Son gelen haberler doğrultusunda Sadakatsiz dizisinde durumun ne kadar ciddi olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Sadakatsiz dizisinde bu 3 oyuncunun da yer aldığı stok bölümlerin tamamen sona erdiği ifade edilirken bundan sonra çekilecek olan Sadakatsiz dizisi yeni bölümlerinde Burak Sergen, Melis Sözen ve Alp Akar’ın ekranlarda olmayacağı belirtildi.

Başrol oyuncusu kalmayan Sadakatsiz dizisinde üzücü haber - Resim : 2

Bu durumda Sadakatsiz’in erken bir sezon finaline gitmesi de söz konusu olabilecek. Bu doğrultuda Sadakatsiz dizisinin 27. bölümü 28 Nisan Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Bu bölümde 3 isim olacak ancak son stok bölümü olarak bilinecek. Gelecek haftalar Sadakatsiz dizisinin kaderini belirleyecek.

Başrol oyuncusu kalmayan Sadakatsiz dizisinde üzücü haber ile ilgili etiketler Sadakatsiz sezon finali
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.