Başrol oyuncusu dizi kadrosundan çıkarıldı!

Özel hayatıyla ilgili yaşadığı olaylarla magazin basınını sık sık meşgul eden oyuncu Deniz Çakır, başrolünde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosundan çıkarıldı.

Son olarak sevgilisiyle karıştığı kavgayla gündeme gelen oyuncu Deniz Çakır'ı, özel hayatındaki çalkantılar işinden etti. Başarılı oyuncu Deniz Çakır, üç sezondur başrolünü Oktay Kaynarca'yla paylaştığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin kadrosundan çıkarıldı.

Kaynarca'nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli'nin eşi Meryem karakterine hayat veren oyuncu, eylülde yeni bölümleriyle ekrana gelecek projenin tanıtım çekimlerinde yer almadı.

 DENİZ ÇAKIR'IN TUTUMUNDAN RAHATSIZ OLDU

Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın, sık sık özel hayatı ve alkollü görüntüleriyle gündeme gelen Çakır'ın bu tutumundan dolayı rahatsız olduğu için böyle bir karar aldığı öğrenildi. İşsiz kalmasından dolayı şoke olan oyuncunun yerine, yapım şirketinin yeni bir isim arayışına girdiği konuşuluyor.

Başrol oyuncusu dizi kadrosundan çıkarıldı! ile ilgili etiketler Deniz Çakır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz eşkıya ayrıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.