Başrol oyuncusu Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor mu?

ATV'nin yeni sezona damga vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Vahide Perçin'in diziden ayrılacağı iddia edildi. Perşembe akşamları reyting listesinde zirvede yer alan dizinin, çalışma saatlerinin zor olduğu ve usta oyuncuyu yıprattığı konuşuluyor.

Başrollerinde usta oyuncu Vahide Perçin'in yanı sıra Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova perşembe günleri ekrana geliyor ve reyting listelerinde günün zirvesinde yer alıyor.

VAHİDE PERÇİN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Büyük ilgi gören dizinin başrol oyuncusu Vahide Perçin hakkında ise şaşırtan bir iddia var. Perçin’in set şartlarından, uzun çalışma saatlerinden artık yorulduğu ve oyunculuğu bırakma kararı olduğu konuşuluyor.

Başrol oyuncusu Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor mu?

DİZİ SÜRESİ PES ETTİRDİ!

'Bir Zamanlar Çukurova'da yer alan Perçin’in, bir bölümün 140 dakikadan fazla olması ve haftanın altı gününü sette geçirdiği için, böyle bir karar aldığı konuşuluyor.

EV BAKMAYA BAŞLADI

Medyatava'nın haberine göre: Perçin, final bölümünün ardından İstanbul’dan da ayrılacak. Usta oyuncunun, Urla ve Foça’dan ve bakmaya başladığı öğrenildi.

 

Başrol oyuncusu Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler ATV Bir Zamanlar Çukurova
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.