Başrol diziden ayrıldı, izleyici şokta! İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir'e neden veda etti? Yerine gelecek isim...

tv8 ekranlarında yayınlanan Demet Özdemir'li, İbrahim Çelikkol'lu Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde her gün bir şok yaşanıyor adeta. Bu kez de dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol veda etti. Peki, sevilen oyuncu İbrahim Çelikkol diziden neden ayrıldı? Yerine gelecek isim kim?

Doğduğun Ev Kaderindir tv8 ekranlarında iki sezondur devam ediyor. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir gibi isimlerin yer aldığı dizi son günlerde çalkantılı bir döneme girdi. Sadakatsiz, Masumiyet, Kuruluş Osman gibi dizilerle reytinglerde baş edemeyen dizide bir de başrol İbrahim Çelikkol'un vedası dizinin takipçilerini hayli şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde Kırmızı Oda dizisindeki Delikanlı Sadi karakterinin Doğduğun Ev Kaderindir'e katılacağı haberleri sonrası heyecanlanan dizinin takipçileri bugün adeta bir şok yaşadı.

İbrahim Çelikkol'un Doğduğun Ev Kaderindir'e veda haberi tüm sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ünlü oyuncunun diziye vedası sonrası İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir'den neden ayrıldı sorularına neden oldu. Henüz bir açıklama yapılmasa da bundan sonraki süreçte Doğduğun Ev Kaderindir dizisini zor günler bekliyor olabilir.

 

Başrol diziden ayrıldı, izleyici şokta! İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir'e neden veda etti? Yerine gelecek isim... ile ilgili etiketler Doğduğun Ev Kaderindir İbrahim Çelikkol
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.