Başörtüsü ile ilgili skandal ifadeler kullanan Üstün Dökmen'in kendi okullarından haberi var mı?

Armağan Çağlayan'ın programına katılarak, başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanlarına skandal ifadeler kullanan Prof. Dr. Üstün Dökmen'e tepkiler gecikmedi. Sosyal medyada büyük tepkiler alan açıklamaları sonrası Prof. Dr. Üstün Dökmen'i araştıran Süperhaber, sahibi olduğu okullarındaki eğitim ve yönetim eksikliklerini ortaya çıkardı

SEÇİL BALIK

Armağan Çağlayan'ın programına katılan Prof. Dr. Üstün Dökmen,  başörtülü psikologlar ve öğretmenler için söylediği sözlerle gündeme gelmişti. Sosyal medyada büyük tepkilerin geldiği açıklamalar sonrası süperhaber Prof. Dr. Üstün Dökmen ile ilgili yaptığı araştırmalarda çarpıcı sonuçlara ulaştı. 

"MESLEK ETİĞİNE AYKIRIDIR"

Dökmen, "Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır" sözleriyle sosyal medyada tepki çekti.

SUPERHABER ARAŞTIRDI

Skandal açıklamasıyla gündeme gelen Üstün Dökmen, Superhaber'in radarına takıldı. Küçük Şeyler Anaokulu ve Yönder Okulları'nın kurcusu olduğu ortaya çıkan. Dökmen'in bu okulların yönetimleri ile ilgi bir çok tartışma yarataca şikayetlerin olduğu ortaya çıktı.

GENÇ KIZA TERBİYESİZ MESAJ SKANDALI

Geçtiğimiz yıllarda Üstün Dökmen'in kurucusu ve hala yöneticisi olduğu Küçük Şeyler Anaokulu'nun İzmir Bornova şubesine müdür olarak atadığı S.K'nın genç bir kıza taciz mesajları attığı ortaya çıktı.  Birçok velinin çocuğunu emanet ettiği anaokulunda böyle sapkın düşünceli bir adamın müdürlük yapması ise dehşet uyandırdı. 

Başörtüsü ile ilgili skandal ifadeler kullanan Üstün Dökmen'in kendi okullarından haberi var mı?

Genç kız, sosyal medya hesabından bu durumu duyurdu. Ardından Küçük Şeyler Anaokulu Bornova Şubesi konuyla ilgili 'bahsi geçen kişinin kurumla ilişiğinin kesildiğini' duyurdu. 

Kurum, daha sonra konunu üzerini kapatmak için her yolu denedi. Ekşi Sözlük'te tacizci S,K adına açılan başlığa ve içeriklere bile mahkeme kararıyla engelleme geldi. 

Başörtüsü ile ilgili skandal ifadeler kullanan Üstün Dökmen'in kendi okullarından haberi var mı? - Resim : 2

ÜSTÜN DÖKMEN'İN OKULUNDA NELER OLUYOR?

Skandal sözleriyle gündeme gelen Üstün Dökmen'in kurucusu olduğu okullarda şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Şikayetvar sitesinde yer alan paylaşımlarda velilerin büyük bir kısmı okullarda sürekli öğretmen değişikliğinden şikayetçi. 

Başörtüsü ile ilgili skandal ifadeler kullanan Üstün Dökmen'in kendi okullarından haberi var mı? - Resim : 3

Dönemin yarısında sık sık öğretmen değiştirildiğini söyleyen veliler, bu okullar için 'hayal kırıklığı' tabirini kullandı. 

Başötürüsü ile öğretmenleri ve bazı meslek gruplarını yaftalayan Dökmen'in okullarında neler olduğu merak konusu oldu. 

Başörtüsü ile ilgili skandal ifadeler kullanan Üstün Dökmen'in kendi okullarından haberi var mı? - Resim : 4

Velilerden gelen şikayette Yönder ve Küçük Şeyler Anaokulu hakkında 'ticarethane' tabiri yer aldı. 

Başörtüsü ile ilgili skandal ifadeler kullanan Üstün Dökmen'in kendi okullarından haberi var mı? - Resim : 5

Skandallar bununla da bitmedi...

Başörtüsü ile ilgili skandal ifadeler kullanan Üstün Dökmen'in kendi okullarından haberi var mı? - Resim : 6

Üstün Dökmen'in okullarındaki öğretmenlerin ne yaşadığı henüz bilinmezken, çalışmaya devam eden öğretmenlerin de mağdur olduğu sosyal medyaya yansıdı...

Ayrıca okulun bazı şubelerinde öğretmenlerin, öğrencilere şiddet uyguladığı da söz konusu...

Başörtüsü ile ilgili skandal ifadeler kullanan Üstün Dökmen'in kendi okullarından haberi var mı? - Resim : 7

Başörtüsü ile ilgili skandal ifadeler kullanan Üstün Dökmen'in kendi okullarından haberi var mı? - Resim : 8

CHP ZİHNİYETİ

"Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır" diyen Prof. Dr. Üstün Dökmen'in CHP ile dirsek temasında olduğuda ortaya çıktı.

Üstün Dökmen'in okul açılışlarında CHP'li isimlerin yer alması dikkat çekti. Ayrıca CHP Kadın Kolları'nın düzenlediği seminere de Dökmen davet edilmişti. 

Başörtüsü ile ilgili skandal ifadeler kullanan Üstün Dökmen'in kendi okullarından haberi var mı? - Resim : 9

Öte yandan Dökmen'in kurucusu olduğu okullar, geçtiğimiz dönemlerde CHP'li bazı belediyeler ile anlaşma imzalayarak ortak işler yaptğıda ortaya çıktı. Didim Belediyesi de bunlardan biri... 

Başörtüsü ile ilgili skandal ifadeler kullanan Üstün Dökmen'in kendi okullarından haberi var mı? - Resim : 10

Üstün Dökmen'in, kendisi ve CHP ile aynı zihniyeti taşıyan Yılmaz Özdil ile arkadaş olması da süperhaberin araştırmalarında ortya çıktı. 

BU İLK VUKUATI DEĞİL

Skandal açıklamasıyla gündeme gelen Üstün Dökmen'i araştıran Süperhaber, bu skandalın da ilk olmadığını ortaya çıkardı. 

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir programda, Prof. Dr Üstün Dökmen, başörtülü öğretmenler için skandal sözler sarf etmişti. 

Seminer konuşması yapan Üstün Dökmen, bin yıldır Müslüman olan Anadolu topraklarında yaşadığını hiç düşünmeden, başörtülüleri aşağılayarak "Nasıl bir pilot sarhoş olmamalı, bir Hristiyan psikolog haç takmamalı ise; Rehberlik Öğretmeni de Başörtülü bir olmaz!, meslek icra edilirken İnşallah, Maşallah, Hayırlısıyla gibi cümleler sarf edilmemelidir!" demişti. 

 

 

Başörtüsü ile ilgili skandal ifadeler kullanan Üstün Dökmen'in kendi okullarından haberi var mı? ile ilgili etiketler CHP Öğretmen Taciz başörtüsü üstün dökmen skandal yönder okulları küçük şeyler anaokulları
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.