İşte başörtüsü düşmanı Deniz Çakır'ın yeni vukuatı...

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, yeteneklerinden çok başrolünde yer aldığı skandallarda sergilediği performans ile adından söz ettiriyor. Bir süre önce başörtülü kadınlara hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemelik olan Çakır son olarak dizi setinde "Masumiyet"ini kaybetti...

Oyuncu Deniz Çakır, bir süre önce, kafede yanındaki masada oturan başörtülü kadınlara hakaret ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkmıştı.

'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçlarından 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanan ünlü oyuncu, savunmasında, "Müştekiler benim yaşayışımı, giyim tarzımı, masadaki neşeli kahkahalı halimi yargılar tarzda baktıkları için 'Burası Atatürk Türkiyesi niye her şeyime karışıyorsunuz. Burası Arabistan değil' şeklinde masamda arkadaşlara serzenişte bulundum." demişti.

ERDOĞAN DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Başörtülü kadınları hedef alan bu çirkin tacize Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da çok sert tepki göstermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda Çakır'ı hedef alarak, "Bu ülkenin başörtülü hanımlarına Suudi Arabistan'a gidin demek faşistliğin en alasıdır. Konserden çıkan başörtülü kızlarımıza hakaret eden kişilere de sanatçı diyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

DENİZ ÇAKIR HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

Ancak tüm bu gelişmelere karşın, Deniz Çakır’ın yaşadıklarından ders almadığı ve agresif tutumunu farklı kişiler üzerinden devam ettirdiği ortaya çıktı.

Ünlü oyuncunun son kurbanı, iddiaya göre, ‘Masumiyet’ isimli dizide kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen oldu.

Görgen, dizinin başrol oyuncusu Deniz Çakır hakkında "kendisine hakaret ve küfür ettiği" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

İşte başörtüsü düşmanı Deniz Çakır'ın yeni vukuatı...

İddiaya göre, bir oyuncunun kıyafeti konusunda karışıklık yaşanması üzerine Deniz Çakır, kostüm asistanı olan Çağatay Görgen’e bağırmaya başlayarak “Ne biçim iş yapıyorsunuz, ilk defa mı çalışıyorsunuz” dedi.

Set çalışanı Görgen, Çakır'ın kendisine hakaret ve küfürler ettiğini belirterek yaşanan olayı şu sözlerle anlattı;

"Masumiyet dizisinde kostüm asistanı olarak görev yapıyordum. Deniz Çakır, kendisiyle alakalı olmayan başka bir oyuncuyla alakalı olan konuyla ilgili bana karşı tüm ekibin önünde hakaret ve küfür etti. Bundan dolayı işimden istifa ettim kendisiyle çalışmaya devam etmek istemediğim için. Tüm ekibin önünde beni rencide ettiği için, küfürlü bazı kelimeler kullandığı için kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum. Bu sektörde ne yazık ki bu tarz şeyler çok yaşanıyor. Ve ben yıllardır bu sektörün içindeyim. Hiçbir oyuncuyla, hiçbir ekip arkadaşımla ve yapımla bu denli karşı karşıya gelmedim"

 

 

 

İşte başörtüsü düşmanı Deniz Çakır'ın yeni vukuatı... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Deniz Çakır küfür hakaret başörtüsü Masumiyet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.